- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
Oturduğu yerden milyonları kazanan bir eleman daha ..
Art niyet gütmediğini lafın gelişi söylediğini düşünüyorum ama cümle kurarken lafın nereye gittiğini biraz düşünmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oturduğu yerden milyonları kazanan bir eleman daha ..
Art niyet gütmediğini lafın gelişi söylediğini düşünüyorum ama cümle kurarken lafın nereye gittiğini biraz düşünmek lazım.
Benim gözümde GS'da oynayan, teknik ekip yönetim dahil herkes elemandır konunun başka yerlere çekileceğini sanmıyorum
Neyi kastettiğimi anlamamışsın. Felçi bir insana oturduğu yerden para kazanıyor demeni kast etmiştim. Farklı bir deyim kullansan daha hoş olurdu.
Neyi kastettiğimi anlamamışsın. Felçi bir insana oturduğu yerden para kazanıyor demeni kast etmiştim. Farklı bir deyim kullansan daha hoş olurdu.
Brumayı emre utkucan değil fatih terim aldı. Açıkcası ben emre utkucandan daha başarılı olabilirdim
Gülünecek ne var ki bunda ?
ben daha başarılı olurum dedin ya espri yaptın sandım renkdaş.
değil miydi?
Medyada adı geçmiyor diye kulüp çalışanlarına sallamanıza hastayım. Ara sıra da Candan Erçetin başlığına yazılıyor böyle ne yapıyor bu kadın diye. Sanki günün 24 saati bunlarla birliktesiniz de iş yapmadıklarını iddia ediyorsunuz.