Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Arkadaşlar bu adamın tam olarak görevi ney avrupadaki kluplerin kullandığı gibi gönüllü olarak gözlemcilik yapan insanların başı gibi mi yoksa direk scout departmanın başı mı 2. Si ise büyük rezalet bu adamın öyle bir yeteneği geçmiş bir futbol alt yapısı yok ki benim bildiğim sadece çok maç seyrediyordu

bu adam bildiğin iddaacıydı tüyo verirdi vay be nerden nereye fm oynayarak td olmuş bi adam vardı zamanında bununki de o hesap olmuş

Neyi kastettiğimi anlamamışsın. Felçi bir insana oturduğu yerden para kazanıyor demeni kast etmiştim. Farklı bir deyim kullansan daha hoş olurdu.

Hem felçliyse bile kulübün başka işlerinde görev yapması lazım mesela engelsiz aslanların menajeri olabilirdi . Şu an scout olarak katkı 0.

Scout sistemi gelsin diye bir yerlerini yırtarlar sonrada oturuyor derler.Nerden biliyorsunuz oturduğunu ? Belki Türkiye içinde bir görevi var.Hemen sallayın.

Almanya 2. lig 3. lig ingiltere 3. lig 2. lig ve bilimum ligleri izleyip gurbetçi bulsa örneğin bi mesut bi ilkay bulsa dünyalara değer bi scout olur ama Yabancı bi oyuncu ve yüksek meblağ bence çok büyük başarı değil...Yabancı sınırı varken gurbetçi yada bölgesel amatör liglerden oyuncu izlemeyen scout olmamalı

Brumayı emre utkucan değil fatih terim aldı. Açıkcası ben emre utkucandan daha başarılı olabilirdim

Medyada adı geçmiyor diye kulüp çalışanlarına sallamanıza hastayım. Ara sıra da Candan Erçetin başlığına yazılıyor böyle ne yapıyor bu kadın diye. Sanki günün 24 saati bunlarla birliktesiniz de iş yapmadıklarını iddia ediyorsunuz.

Benim bildigim emre utkucan altyapilara transfer yapiyor?? yazin baya bir transfer olmusdu altyapilara

Medyada adı geçmiyor diye kulüp çalışanlarına sallamanıza hastayım. Ara sıra da Candan Erçetin başlığına yazılıyor böyle ne yapıyor bu kadın diye. Sanki günün 24 saati bunlarla birliktesiniz de iş yapmadıklarını iddia ediyorsunuz.

bizim millete var bu is, ön plana cikmali, cikinca ve transfer tutmayinca, bunun gibisi de olmaz ben daha iyisini getirirdim filan deniyor hemen... Yani ön planda olmalisin ve her yaptigin adam bi ribery olmali filan

Görev almaya devam edebilir ama bu iş böyle yürümez.

İyi bir scout ekibi kurulmalı.

Piyasada sanki yerli oyuncu bolluğu varda bu adamı eleştiriyorsunuz. Yabancı sınırı zaten ortada. Bu adamın görevi oyuncu izlemek ve rapor sunmak. Kendi kendine oyuncu transfer edecek diye bir şey yok. İleriye dönük bir yatırım yaptık umarım meyvelerini 5 sene içinde alırız. Çok sabırsız bir milletiz. Herşeyin bir anda olup bitmesini bekliyoruz onun için uzun vadede başarılı olamıyoruz.

Geri
Üst Alt