Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.752
- 94.861
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım ama çocuk zaten 17'sine giriyormuş birkaç güne. Ne kadar uzun zamandır biliniyor olabilir ki?Yeni mane diye gündemde sürekli uzun zamandır ucuz gelecekse denenebilir böyle transferler. Sakatlik sorunu vardı en son
Onu bilmiyorum da gsli olmadığı kesinÇok uyanık!
Adam değil bu konuda artık netim!
Torpil yuvası bir kulup sonra Az’den Pragdan 4 yersin tabiBabası kulübün ağır toplarından fatih hocanında yakın arkadaşı. Bu yüzden senelerdir orada.
Doğruysa liyakatsizlik örneği.Bu arkadaş yine parasını alsın ama scout şefi olmamalı.Emre utkucan 65 yaşına kadar scout şefimiz olacak herhalde.Babası kulübün ağır toplarından fatih hocanında yakın arkadaşı. Bu yüzden senelerdir orada.
Geçmişten hatırladığım TellesKesinlikle takımdan şutlanmalı geldiği günden beri kaç tane oyuncu keşfedip de takıma kazandırdı ekibi ?
O herifi almanın scoutlukla alakası yok.Herifler amara diouf falan çekiyorlar bizimkiler de ilkay gündoğan analiz videoları izliyor sanırım youtubedan. Artık 17-18 yaşında yetenekli atletik kanat forvetler revaçta. Lamal gibi doue gibi. 25 yaş üstü transferlere zorluyoruz hala. Satacak adam bile yok takımda.