Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Burada söz konusu kişi veya kişiler değil, departman/birim olmalı. Ve bence yapılanma ya da söz konusu planlamada herhangi bir dahli olmayacaksa kapatılmalı. Menajerler ülkesi burası, gelen genç potansiyeller bile menajer itmesi.

Kapatin yav su scout bölümünü, nasil olsa hep menajer önerileri ile yürütülüyor transferler, nezaman adam akilli prof bir yönetim gelir o vakit gercek bir scout ekibi getirilir

Hala lağvedilmeyen scout ekibinin ilk gönderilmesi gereken lideri. Bir scout ekibi düşünün 10 senede 1 tane gerçekten scout transferi yaptıramasın. 20 tane CL maçına çıkıp, 11 milyona alındıktan sonra patlayan jelert gibilerden bahsetmiyorum.
O değil de imparator Fatih Terim, 5 şampiyonluk gören Dursun başkan bile kulüpten gönderiliyor ama Emre başkan demirbaş gibi maşallah

Hala lağvedilmeyen scout ekibinin ilk gönderilmesi gereken lideri. Bir scout ekibi düşünün 10 senede 1 tane gerçekten scout transferi yaptıramasın. 20 tane CL maçına çıkıp, 11 milyona alındıktan sonra patlayan jelert gibilerden bahsetmiyorum.
O değil de imparator Fatih Terim, 5 şampiyonluk gören Dursun başkan bile kulüpten gönderiliyor ama Emre başkan demirbaş gibi maşallah
gitmez kendı bırakmadığı sürece bence kulüp üyeside yapıldı en son çünkü

Ekli dosyalar

• images-2.webp
    images-2.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 4
Yönetimler değişiyor ama bu herifin hiç ayrılmıyor olması tuhaf

Dalga gecme manasiyla yazmiyorum, ama caycisini falan bile degistiren takimda, bu adamin hic gitmemesi acaba engelli kotasindan olabilir mi? Bizde tonca kisi calisiyordur ve o zaman belirli bir oran engelli olmali degil mi? Belki ondan hep devam ediyor olabilir mi?

Oyuncuları nette gs ile eklediğimde ve aradığımda gs scout listesinde diyor Takip ediliyor diyor. O zaman niye alınmıyor. Veto mu ediliyor ne oluyor ben bilemedim. Burada yazmaya çekindigim skouglund a teklif bile yapmışız diyor

Ts scouting catır çutur isim buluyor. Bu kardeş karı kız favlamaktan bakamıyor işine gücüne

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Jannick shuster i brentford joane gadou yu dortmund kucumsemedi biz küçümsedik bize de müstahak aslinda

Jannick shuster i brentford joane gadou yu dortmund kucumsemedi biz küçümsedik bize de müstahak aslinda

Kücümsemeden daha cok, suan Avrupada 19-20 yasinda oynayan biri, PL'den herhangi bir orta seviye takim ve Bundesligadan Leverkusen, Dortmund , Leipzig gibi bir takimdan teklif alirsa, o oyuncu bize gelme yerine her zaman oraya gitmeyi tercih eder. O takimlar böyle genc oyuncuyu aliyorsa, hemen veya yakinda ilk 11 de görüyordur diye aliyor. Ve üstüne senelerdir öyle oyunculari gelistirmis takimlar. Biz mesela 20 milyon ödersek, hemen hazir ve is yapacak adam almaya bakariz ve genclere fazla forma sansi verilmiyor diye, o oyuncu ve menajeri bizim teklifi geri cevirir.

Kücümsemeden daha cok, suan Avrupada 19-20 yasinda oynayan biri, PL'den herhangi bir orta seviye takim ve Bundesligadan Leverkusen, Dortmund , Leipzig gibi bir takimdan teklif alirsa, o oyuncu bize gelme yerine her zaman oraya gitmeyi tercih eder. O takimlar böyle genc oyuncuyu aliyorsa, hemen veya yakinda ilk 11 de görüyordur diye aliyor. Ve üstüne senelerdir öyle oyunculari gelistirmis takimlar. Biz mesela 20 milyon ödersek, hemen hazir ve is yapacak adam almaya bakariz ve genclere fazla forma sansi verilmiyor diye, o oyuncu ve menajeri bizim teklifi geri cevirir.
Kesinlikle haklısın ama bunu değiştirmek de bizim elimizde hem.kendi bakis acimizi hem de oyuncularin bakis acisini hocam

Geri
Üst Alt