Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.235
- 2.277
- 1.913
Seversin, sevmezsin ama GSC'yle birlesmis bir isim. Olmadigi zaman birseyler eksik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim 500 kere kusmem lazımdı. Beni ispiyonladigin günleri bilirimUlan ban yedim diye forumami küsülür gelsene şu foruma @Emre Zeytinli
Bu alınganlıkta olmaman nedeniyle seni takdir ediyorum ihtiyar.Benim 500 kere kusmem lazımdı. Beni ispiyonladigin günleri bilirim
Suphi olarak foruma döndüğü konuşuluyornerdesin ey zeyt
bu herifi yine niye küstürdünüz
Nöbetlerin birinde yasaklı kaynak atıp mıhlanmıstı. Sonra fake açıp gelince cezası arttı. O ara 2 ay falan giremedi diye küstü.bu herifi yine niye küstürdünüz
Fake hesap ona ait değildi renkdas. Ust uste cok gereksiz cezalar alınca küstü olay bu. Hakli mi evet.Nöbetlerin birinde yasaklı kaynak atıp mıhlanmıstı. Sonra fake açıp gelince cezası arttı. O ara 2 ay falan giremedi diye küstü.
azalttırmıştım ben o cezayı, 2 ay olamaz, tam hatırlamıyorum da.Nöbetlerin birinde yasaklı kaynak atıp mıhlanmıstı. Sonra fake açıp gelince cezası arttı. O ara 2 ay falan giremedi diye küstü.
Zamanı bende bilmiyorum tam net olarak kafadan 2 ay dedim frankfurt liv maçı arasında yoktu galiba. En son ben o olaydan dolayi küstü diye biliyorum başka bir olay daha olduysa onu @Oral Sever daha net bilir.azalttırmıştım ben o cezayı, 2 ay olamaz, tam hatırlamıyorum da.
hem bu mevzu olalı bayağı olmadı mı
Fake hesabı bilmiyorum rtas gece girmistim o gün bende yoktum olay olurken cezalilarda o sekil uzamisti cezası o yüzden dedim. Bu arada cezaları Transfer döneminde kolpa bağımlisı oldugundan yiyordu sürekli. Şimdi niye gelmiyor ki la foruma girmeyecekse bi dönem nöbet zamani girmesin yani ceza alırım diye.Fake hesap ona ait değildi renkdas. Ust uste cok gereksiz cezalar alınca küstü olay bu. Hakli mi evet.