- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.879
- 5.338
konu dışı yapmaktan konudan atılsan bu şahıs güler kahkaha atarKendisi ispiyoncu 1 kişiliktir.Ban yediğinde kahkaha atacaklar burda mı?
öyle birisi
burda ifşalaman iyi olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu dışı yapmaktan konudan atılsan bu şahıs güler kahkaha atarKendisi ispiyoncu 1 kişiliktir.Ban yediğinde kahkaha atacaklar burda mı?
Kendisinin yaptığı karakterizliklere bugüne kadar ses çıkarmadım ama ispiyonculuk harbiden arkadaşlar arasında arkadaşlığı sorgulanmalıdır.Kendisine güvenim yok.Bugün bu olayı ispiyonlayan yarın sır versen onu da açığa çıkarır..konu dışı yapmaktan konudan atılsan bu şahıs güler kahkaha atar
öyle birisi
burda ifşalaman iyi olmuş
Ahbert bu kadar ciddiye alma forumu yaKendisinin yaptığı karakterizliklere bugüne kadar ses çıkarmadım ama ispiyonculuk harbiden arkadaşlar arasında arkadaşlığı sorgulanmalıdır.Kendisine güvenim yok.Bugün bu olayı ispiyonlayan yarın sır versen onu da açığa çıkarır..
direk yazar foruma sırrıKendisinin yaptığı karakterizliklere bugüne kadar ses çıkarmadım ama ispiyonculuk harbiden arkadaşlar arasında arkadaşlığı sorgulanmalıdır.Kendisine güvenim yok.Bugün bu olayı ispiyonlayan yarın sır versen onu da açığa çıkarır..
Burdan yazamadıklarımı özelden yazdım rahatladımAhbert bu kadar ciddiye alma forumu ya
şaşırdık mızeytinli hain cikmis @Hayri Cund
şaşırdık mı
Bazenseverdik zeytini ama surekli bir coplisca sevgisi ve rakip ovme bizi biktirdi