emre zeytinli'nin ekşi sözlükte gsc hakkında yazdığı yorum

Maalesef haklı. Forumu bırakıyorum.

Üst yönetimden bizlere de ağır baskı var. Özellikle Emreyi saniye saniye takip edip adminlere bilgi vermemiz isteniyordu. Artık yapılacak iş değil.

Üç kuruş maaş veriyorlar bir de.
Vay size maasta mi veriliyor, zamanında modluk yaptığım kısa dönemde biz bir aileyiz diye bizi avutuyorlardi🥲

Yalniz benim yaptigim goygoy ile eski uyelerin yaptigi farkli anlasilabiliyor.

Ben gecen neden ban yedim bilmiyorum😂

Kufur etmedim, kotu soz yazmadim, goygoy yaptim ama ban yedim 🤷‍♂️

Yalniz benim yaptigim goygoy ile eski uyelerin yaptigi farkli anlasilabiliyor.

Ben gecen neden ban yedim bilmiyorum😂

Kufur etmedim, kotu soz yazmadim, goygoy yaptim ama ban yedim 🤷‍♂️

Renkdaş 2008 üyesisin senden eski t-rex var, raptor var, brontozor falan var

Öncelikle Emre Zeytinli’yi severim ve forumda olmalı. Kendisine çağrımdır, prenseslik yapma gel takıl forumda.

Burayı genel olarak seviyorum, her tipten insanın olduğu bir kahvehane gibi, belki de bir bağımlılık. Konu futbol olmasa bile insanların yorumları, esprileri, ortamı hoşuma gidiyor. Sevmediğim tipler yok mu, var. Ama sokakta da, trafikte de, ülkenin her yerinde zırvalayan insanlar var. Yani forumda şuna gıcığım girmeyeceğim demek saçma geliyor. Ayrıca burada engelle diye bir buton var mesela.

Bir de şu dikkatimi çekti, bir konuda abartmadığınız sürece kimse size karışmıyor. Mesela Zeytinli’nin genelde banlanma sebebi sanırım yasaklı kaynak paylaşıp durması. Bu olay forumda bir kural olarak belirlenmiş, gerçekten zırvalayan bir sürü twitrer hesabı var, çıkar karşılığı twit atanlar var. Bu tiplere prim vermeyin diye bir tier listesi yapılmış. İnsanlar da bunu bilerek burada yazıyor. Israrla Twitter’daki tiplere prim niye veriyorsun mesela? Anlıyorum seviyorsun transfer dönemini, buraya da yazmak istiyorsun ama örneğin bu forumda yağız yasak deniliyorsa yasaktır. Sence Yağız gibi bir tipin Gs forumunda yasak olması gayet doğal değil mi?

Bunun yanı sıra yukarıdaki görselde görülen gstvnet vardı hepsinden iyiydi minvalindeki yorum tam bir zırva çünkü ben gstvnet sitesinde yönetici idim :asd:

Bu konuya karışmayı çok istemiyorum ama ufak bir açıklama yapayım yine. Emre'nin paylaşımından aylar önce haberimiz vardı zaten, burası problemli bir forum olsa kendisini direkt olarak ihraç ederdik ama ses çıkartmadık kendi görüşüdür öyle düşünebilir. Bu forumda belirli kurallar var ve ceza uygulaması yapılır. Mesela ısrarla yasaklı kaynak paylaşırsan ceza alırsın, şimdi burada suçlu olan cezası olduğunu bile bile işleyende mi ceza verende mi? Mesela Yiğit, adamı totem için bile banlıyoruz. Takım kötü gittiğinde banladığımızda (şu an banlı durumda) aylarca foruma yazamıyor ve sonra gelip yazdığında bize hakaret ettiğini veya farklı üslupla takıldığını görmüyorum çünkü o da biliyor bu ortamı. Recep mesela, adam 30 yıllık arkadaşım her şeyimizi biliriz ama daha önce adamı ihraç ettik. Uzun süre bu foruma giremedi, yazamadı. Kural var ve ona da uygulandı. Demek ki burda kasıtlı bir şey yapılmıyor. Kaç tane ihraç edilen adamı affettik defalarca, sonrasında o adamların ceza alması veya yine ihraç edilmesi bizim suçumuz mu? Emre için ise forumda sevildiğini bildiğimden bir kaç defa pm attım cevap bile vermedi ne diyebilirim.

Konu çok yanlış lanse edilmiş, atıldığım için uzaklaşmadım forumdan abi bambaşka nedenleri var

Fake hesap açtığım söylenip sınırsız ban atılmıştı o entry’i girdiğim dönem 1 tane fake hesabım yoktu forumda, durduk yere atılmıştım

Bir de transfer döneminin kapanmasına 2-3 gün kalmıştı forumun en verimli dönemleriydi, bunlar önemli değil de yazılanları görünce sanki yasaklı kaynak yüzünden atıldığım için entry girdim gibi bir algı oluşmuş

Kaç yaşında adamlarız yani nöbetten veya forumdan atıldım diye trip mi atılır

O dönem sınırsız ban atıldığı için zaten forumu kafamda komple çıkarmıştım, fake hesabımın olmadığını kanıtlayacak birine de ulaşamıyordum, bunların peşinde koşmak da saçma gelmişti, ekşide entry girmiştim eski ahbaplarla arada konuşabilmek için

Banım açılana kadar da forumsuz hayatın daha verimli geçtiğini gördüm o yüzden de uzun zamandır yazmıyorum, trip falan değil yani, arada uğrayıp gidiyorum

Eksideki gscimbom konusu fazlasiyla gt yanigi kokuyor..
Adam maestroyu ister baskasi oulaiyi ister digeri okan gitsin der sana ne mk ...20 bin ustu uye olan bir yerde herkesin ayni fikirde olmasini bekleyecek kadar kıt insanlar var maalesef ..
Sanki bir siyasi partiden bahsediyor forum kitlesel hareket edecekmis bir de forum kulturunu elestiriyor 😂

Ekli dosyayı görüntüle 315282

Bu entry bana ait değil bu arada, motz'un paylaştığı bana ait sadece

Konu çok yanlış lanse edilmiş, atıldığım için uzaklaşmadım forumdan abi bambaşka nedenleri var

Fake hesap açtığım söylenip sınırsız ban atılmıştı o entry’i girdiğim dönem 1 tane fake hesabım yoktu forumda, durduk yere atılmıştım

Bir de transfer döneminin kapanmasına 2-3 gün kalmıştı forumun en verimli dönemleriydi, bunlar önemli değil de yazılanları görünce sanki yasaklı kaynak yüzünden atıldığım için entry girdim gibi bir algı oluşmuş

O dönem sınırsız ban atıldığı için zaten forumu kafamda komple çıkarmıştım, fake hesabımın olmadığını kanıtlayacak birine de ulaşamıyordum, bunların peşinde koşmak da saçma gelmişti, ekşide entry girmiştim eski ahbaplarla arada konuşabilmek için

Banım açılana kadar da forumsuz hayatın daha verimli geçtiğini gördüm o yüzden de uzun zamandır yazmıyorum, trip falan değil yani, arada uğrayıp gidiyorum

Sen geri döndün ya inan hiç umrumuzda değil. Baba ocağı burası evlatlar hata yapar biz affederiz.
Ekşisözlukte aşırı gay var ve aile yapimiza hiçte uygun değildi, doğru kararı vermişsin bravvooo

Biliyorum olmadigini

Geri
Üst Alt