Emre'den Sinkaflı Küfür!

Çocuğu olmayan ailelerin şükür sebebi.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir.

Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?"

Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

gelmiş 34 yaşına futbolu bırakacak birkaç seneye

adam ana bacı küfür ediyo golden sonrada secdeye eğiliyor

nasıl bir şerefsizin oğludur bu ya

yahu harbiden.

adam sahada her türlü pisliği yapıyor, çirkefliği yapıyor,

kasıtlı fauller, tekmeler, tahrikler, ırkçılık, tehdit, küfür kıyamet...

gol atınca secdeye kapanmalar.

bu nasıl bir riyakarlıktır çözemedim.

Annesi ve babasi aceba bununla gurur duyuyorlarmidir.

Bu dunyada para buyuk ihtiyac

Emre belozoglu paraya muhtac

Alex'le dost ol,tumerle arkadas

A..... Satarsin yavas yavas.

Milli forma üzerindeyken malum hareketi yapmış karektersiz bir insandan ne beklenir?

Önemli olan her yaptıgının yanına kar kalması. Bir galatasaraylı yapsaydı bunlardan herhangi birini medyada linc edilirdi. Fenerbahce bir spor klubu değil resmen bir örgüttür. Futbolcusundan başkanına kadar tarihi rezilliklerle dolu olsada oylesine önemli noktalara yayılmıştır ki bu örgüt onların desteğiyle hala sporun içinde aktivitelerini sürdürebilmektedir

Bu adam her maç hakem'e rakibe taraftara saydırıyor ama hakemler ne hikmetse bu adamı bir türlü atmıyolar. Şu hareketleri yurt dışında yapamadığı için gene geldi buraya istediği gibi at koşturuyo. melo bu lavuğun üstüne çok iyi oynuyo, sen gel hele bi arena'ya sakatım filan deyipte gelmemezlik yapma ama.

Bir de diğer futbolcular bundan laf yiyince "Emre abi ne yaptım ben?" diyerek başlarını öne eğiyorlar...Hakemler ise "Emreciğim lütfen sakin olunuz ben gereken uyarıları yapacağım" der gibi...Tabii ki şımartırsınız bunu öyle olunca.

Ah ulan ah bana yapacak bunları,başımı öne mi eğerim,başımı başına mı vururum görür. :sopa:

Bizim ülke olarak ne hakemlerde ne de futbolcularda haysiyet var.Adamlar bu yer elmasından öcü gibi korkuyorlar..

Bir de diğer futbolcular bundan laf yiyince "Emre abi ne yaptım ben?" diyerek başlarını öne eğiyorlar...Hakemler ise "Emreciğim lütfen sakin olunuz ben gereken uyarıları yapacağım" der gibi...Tabii ki şımartırsınız bunu öyle olunca.

Ah ulan ah bana yapacak bunları,başımı öne mi eğerim,başımı başına mı vururum görür. :sopa:

Bizim ülke olarak ne hakemlerde ne de futbolcularda haysiyet var.Adamlar bu yer elmasından öcü gibi korkuyorlar..

:)

image-41172-panoV9-sckw.jpg

Bir insan için acı bir durum ama bugün ölüm haberini alsak ben dahil sevinecek çok insan var

Aynen öyle.. Sesimiz çıkmıyor sesimiz.

Bugün fb utanmadan,yüzü kızarmadan yürüyüş yaptı; çünkü ağlamayanın,sesini çıkarmayanın dedikleri,istedikleri yapılmaz bu ülkede.

Ance netten yazıyoruz biz,pasifiz maalesef. O yüzden fb egemen ülke futbolunda,çünkü tepki koyuyorlar haksız da olsalar. Ha utanmazlar o başka mesele ama biz hakkımız yense bile susuyoruz veya fb'ye kıyak geçilse bile "bizi ilgilendirmez"e getiriyoruz. Oysa çok ilgilendiriyor...

bizim taraftar FOSSSSSSSSSSS .. ben baska birsey bilmem ..

Kari gibi PC basinda herseyi yaziyoruz TopTweet dunyaya guya sesimizi duyuruyoruz la kim pipler senin Pc basindaki protestonu ?? Cocuk mu kandiriyoruz ..

Adam gibi cikacaksin protestonu edeceksin .. Trabzonsporu da alacaksin yanina ..

gol den sonra birde secde ediyor bumudur müslümanlık?

emre yi tanımam etmem ama toplumda kimsenin sevmediği (hatta fblilerin çoğuda sevmez) böyle bir insanın kalbinin temiz olduğunu düşünmüyorum. zamanında cemaati kullanmış yeri geldiğinde akpartili görünmüş bu şahıs tamamen dini işine alet edip menfaat temin etme peşinde biri.

Geri
Üst Alt