en az 96 çocuğu olan dr. donald cline olayı

Ben de anlamadım. Kaldı ki sperm sahibi anonim. Ne diye peşine düşüyorlar. Adam kendinden istenileni yapmış ve çocuk sahibi yapmış başvuranları.
Tek yalanı ise bir gönüllüden 3'ten fazla örnek alınmadığı üzerine. O kadar da olur.
Hocam durum şu, yolda gordugun kadına aşık oluyorsun, evlenmek istiyorsun, kadın türk filmlerindeki gibi kardeşin çıkıyor. Küçük bir kasaba olduğu için 96 bilinen benzer yaş grubu kişi olması aslında bir felaket.

Hocam durum şu, yolda gordugun kadına aşık oluyorsun, evlenmek istiyorsun, kadın türk filmlerindeki gibi kardeşin çıkıyor. Küçük bir kasaba olduğu için 96 bilinen benzer yaş grubu kişi olması aslında bir felaket.
3'er kişilik kardeşler takımı da birbirini pek ala bulabilir. O zaman en başta anonim babadan çocuk yapma işi kaldırılmalı

3'er kişilik kardeşler takımı da birbirini pek ala bulabilir. O zaman en başta anonim babadan çocuk yapma işi kaldırılmalı
Tabii ki, ama hocam küçük bir kasabada 96 kişi demek çok yüksek bir sayı kanaatimce. Atıyorum, 100 000 nüfuslu bir yerde benzer yaş grubundan en fazla kaç kişi olabilir ki?

Geri
Üst Alt