en beğendiğiniz iyi yardımcı oyuncular

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Dizilerde ve filmlerde başrol kadar dizinin veya filmin izlenmesinde ve beğenilmesinde etki eden yardımcı oyuncular vardır.Sizin beğendiğiniz yardımcı oyuncular varsa belirtelim.Ben başlayayım.Hababam Sınıfı Üç Buçuk ve diğer dizi filmlerde oynayan Duran Uruç (Arda ve Mercan Dede rolleri) , Celal İle Ceren ve diğer dizi filmlerde oynayan Gökçen Gökçebağ (Kubilay) ve Romantik Komedi 1 Aşk Tadında ve diğer dizi filmlerde oynayan Gürgen Öz (Yiğit) ilk aklıma gelenler.
hababam-sınıfı-üç-buçuk-arda-mercan-dede-1.webp
celal-ile-ceren-kubilay-1.webp
romantik-komedi-1-aşk-tadında-yiğit-1.webp

Aklima gelen bir kac diziyi yazayim ben.

The Office - Dwight Schrute
Breaking Bad - Mike Ehrmantraut
Prison Break - Alex Mahone
Deli Yürek - Sabri
En Son Babalar Duyar - Kadir
Bizimkiler - Kapici Cafer

Süleyman Çakır - Oktay Kaynarca
Memati Baş - Gürkan Uygun
Tyrion-Peter Dinklage
Nuri Pamir- Ekin Koç

Çok var da bir çırpıda aklıma gelenler...

john cazale

dog-day-afternoon-movie-five.jpg

Dizinin ana karakterleri arasına o sene katılan Leyla ve Muzonun vasat performansı sırasında, sezonun yükünü çeken devremmmmm.

oncelikle , cok guzel bir konu sevgili murat - kendi adima tesekkur ederim.

ucu acik bir konu olacak gibi ~ havuz genis ,secim/ekleme her mesajda artabilir ~ begenisi de goreceli oluyor elbette.

yerli/yabanci oyunculari &'film ve dizileri *random sekilde belirtmeyi dusunuyorum bu ve bundan sonraki mesajlarimda.
zamanla guncelleme bazli.

istisna olarak yerli dizi den bir ornekle baslamayi dusundum;
yerli dizi de ilk bolumden son bolume kadar bu rolde en istkrarli buldugum(izledigim diziler ozelinde) >
*hayat sarkisi - dizisindeki muhtesem oyunculugu ile *olgun toker (mahir) son yillarda begendigim oyuncu idi bu baglamda.

genel anlamda basliga yabanci film ozelinde ;
aktor,
morgan freeman ,
merhum *john cazale - kisa film gecmisi olmasina her biri kult ve basyapit idi nazarimda,
robert duvall
lee van cleef,
christopher walken
joe pesci,
patrick stewart,
john turturro,
ralph fiennes,
steve buscemi,,,
simdilik bir cirpida ilk aklima gelenler...

~ >>>

Geri
Üst Alt