- 18 Mayıs 2011
- 54.048
- 58.201
- 4.613
Yusuf Bahtıkara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bırak husnuyu eskiye dönOral Sever ..Asıl bomba kısım isminin Oral Sezer olmasını talep edip KT ye müthiş bir asist yapmış olması..
biliyorumbuoyunu.blogspot.com
rijkaard gidince kapatmıştı, blogun amacı rijkaard'ı göndermekmiş![]()
Abi bırak husnuyu eskiye dön
A. Kara yapalim senin nicki Kara ailesinin bir ferdi ol sen de
lakabim bird fucker dirAbi sarı üyelerin kuş testine tabi tutulduklarina dair bilgiler vardi GSC duzenlemerinde diye hatirliyorum
Mustafa Bey sarı üyelere özel doğrulama testimiz için sizden çıplak vücudunuzun üstüne gscimbom yazıp adminlerimize dmden iletmenizi rica ediyoruz.lakabim bird fucker dir
Bunu yapabileceğini nerden çıkardın, fake isim soyisimli biri mi var forumda?nick değişme nasıl oluyor fake isim soy isim yapabilir miyiz?
Abdullah Avci ve At Kafası var bunlar gercek değil herhalde ben kendim icin dedim reel isim soyisim benimkiBunu yapabileceğini nerden çıkardın, fake isim soyisimli biri mi var forumda?
Biri totem diğeri ise forumun maskotu reis yoksa biliyorsun.Abdullah Avci ve At Kafası var bunlar gercek değil herhalde ben kendim icin dedim reel isim soyisim benimki
Abdullah Avci ve At Kafası var bunlar gercek değil herhalde ben kendim icin dedim reel isim soyisim benimki
Yok yahu yaşımız geckin, biraz uysun diye koymuşlar aslında Behlül var Behzat varBiri totem diğeri ise forumun maskotu reis yoksa biliyorsun.
Ankaralı olup isminin Behzat olması da çok orijinalmiş 2010 doğumlu değilsen.
Hepimiz gercek isimlerimizi kullaniyoruz reisAbdullah Avci ve At Kafası var bunlar gercek değil herhalde ben kendim icin dedim reel isim soyisim benimki
biri artik bu mizaha dur demeli !!!
Kezban Bakışı