en beğendiğiniz stand upçılar

Cem Yılmaz, Ricky Gervais ( bu adamın her esprisini anlamıyorum yalnız), Doğu D. da fena değil.

Cem Yılmaz eskisi kadar iyi değil ama adamı anlamak için bilgi birikimi gerekiyor bazen. Dalga geçtiği klişenin önünü ardını bilmeyince havada kalabiliyor mevzu.

Yeni jenerasyondan 3 favorim:

- Tahsin Hasoğlu: Sahnede canlı izledim. Herkese tavsiye ederim. Muhtemelen Netflix tarzı bir platformda yayınlasa gösterisini büyük bir hayran kitlesine kavuşur. O kalitedeydi.

- Kaan Sekban: Düşük beklentiyle gitmeme rağmen çok keyif almıştım. İtici bir tipi var gibi görünüyor ama gösterisi baya başarılıydı.

- Mesut Süre: Her ne kadar "İlişki Testi" sayesinde adını geniş kitlelere duyurmuş olsa da stand up gösterisi de oldukça eğlenceliydi.

Cem Yılmaz elbette bu işin 1 numarasıdır ama son gösterisi hayal kırıklığı yarattı. Ata Demirer'in gösterisi eğlenceli ve bildiğimiz Ata tarzında. Yılmaz Erdoğan'ın son gösterisi de izlemeye değer. Malum ortamlarda üçünü de bulabilirsiniz.

son donem de izleyip *asirii keyif aldigim - hatta tekrardan izlemeyi dusundugum : yilmaz erdogan ustadin son gosterisi...
-blutv platformun da yayinlanmisti. dunya turnesi yapilmis leziz bir gosteri ozetle.
<>
imkani olanlara bu baglamda tavsiye ederim...

@Murat Durmaz bastan sona cok ama cok keyif aldigim bir gosteri olsa da , *australya bolumu yikip geciyor ortaligi...resmen 5.vites

son donem de izleyip *asirii keyif aldigim - hatta tekrardan izlemeyi dusundugum : yilmaz erdogan ustadin son gosterisi...
-blutv platformun da yayinlanmisti. dunya turnesi yapilmis leziz bir gosteri ozetle.
<>
imkani olanlara bu baglamda tavsiye ederim...

@Murat Durmaz bastan sona cok ama cok keyif aldigim bir gosteri olsa da , *australya bolumu yikip geciyor ortaligi...resmen 5.vites

Atla olan hikayeyi merak ettim abi izleyeyim teşekkür ederim..

Geri
Üst Alt