En Büyük Kupa Karşıyaka'nın

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
30. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka Ankara Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

Karşılaşma, iki takım taraftarları arasında zaman zaman tribünlerde yaşanan gerginlik sebebiyle bir süre durdu ve kaldığı yerdem devam etti. Maç boyunca heyecan son saniyeye kadar sürdü.

Mücadeleyi Pınar Karşıyaka 77-75 kazandı kupayı müzesine götüren taraf oldu...

Ilk çakan kaf-kaf oldu

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamlar da resmen Final ezikliği var 6 sayı öndeyken maçı verdiler son 1 dakika da :)

26 Ekim'de Samsun'da da biz çakıcaz inş.

Bo Mccleb gibi oyuncuyu gönderen ve yerine hickman'i alan bir şahaser Obrodovic. Geçen senenin en iyisi Mcclebi göndermek büyük iş.

Basketbol ligimiz bence kaliteli. Futbolun tam tersi. GS-FB-Efes üçlüsüne ilave olarak Banvit ve Karşıyaka'yı da beğeniyorum ben.

Maçı yarın sanıyordum.
Neyse iyi oldu takip etmemek,takip etsem fener alırdı.
fener yine eli boş dönmüş finalden :)

Semtimin takımı olduğu ve Fenerin karşısında olduğu için KsK'nin almasını istiyordum kutlamalarına gittim güzeldi fakat bu maçın perde arkasını araştırırsanız isim olarak belki 3 büyükler gibi kitlelere ulaşmamış olan bir kulüp olarak belli kişilere iz bıraktığını belli etti özellikle RTE'ye ,basitçe yapılan 2-3 oyundan bahsedeyim 1.si maç biletlerinin büyük bir çoğunluğunun AK gençliğe rezerve edildiği Fenerbahçe ve KSK ye çok az sayıda bilet dağıtıldığı 2.si ise maç yerinin maça son 14 saat kala belirtildiği sebebi ise RTE'nin korkusu 3.sü ise RTE'nin bu maça korkudan kupayı vermeye gelmemesidir basket maçını izlemedim ama facebookta arkaşlarımın çoğu Karşıyaka'lı ve taraftar olarak takılıyorlar facetede gördüğüm kadar Mustafa Kemal'in Askerleriyiz sloganları ile daha maç başlamadan inletmeye başlamışlar ki RTE gelse ne olurdu bilmiyorum büyük olasılık maç seyirci ile bitmezdi Karşıyaka'yıda aldığı kupadan dolayı tebrik ediyorum. Mehmet Demirkol'un NTVspor'da bu bilet ve taraftar olayını okurken Fuat Akdağ'a bu maç için abi boşver orayı karıştırma bilen biliyo biz konuşamayız filan falan demesi durumumuzun ne kadar içler acısı olduğunun resmidir.

Ne koyduk be Fener'e. Şampiyon Kaf Kaf

Bütün branşlarda görüp görebilecekleri son kupaları olsun inşallah.

Fener şike yapmadığı sürece, hiç bir branşda başarılı olamaz...

Geri
Üst Alt