En Çok Beğendiğiniz Futbol Yorumcuları ?

Hakkı Abukan

Parçalı Üye
Herkese iyi günler.

En çok beğendiğiniz futbol yorumcuları kimlerdir ? En çok kimleri dinlemeyi istersiniz ?

Ben çok beğendiğim isimler Orhan Uluca ve Emre Özcan. Bu ikisinin yorumlarına daha çok önem veririm. Tv'de ise her ne kadar fenerli ligi yüzünden hoslanmasamda Rıdvan Dilmen iyidir. Ahmet Çakar Ertem gibiler yerine Ridvani yeğlerim.

Malum elemana boşuna şeytan denmiyor. Nefret ederim. Sevdiğim yorumcu yok ama kısmen daha iyi olduğunu düşündüğüm Meleke, Demirkol, Ece vs

Serdar Kelleci
Emre Özcan
Orhan Uluca
Sinan Yılmaz
Ilgaz Çınar
Serkan Akkoyun
Mustafa Demirtaş

Son zamanlarda Orhan ULUCA'yı fazla takip eder oldum eskilerden Uğur MELEKE'yi ara ara takip ederim Ilgaz ÇINAR bazen fena tespitler yapmıyor bizim ülkede en büyük sorun skor odaklı çok konuşuyor yorumcular örnek veriyorum şu anda Jesus'u öven adamlar yarın iki maç daha puan kaybetsin hemen başlayacaklar rotasyonu abarttı, ara da takımı iyi hazırlayamamış vb. eğer rotasyonu abarttığını görüyor ve buna yorumun olacaksa bunu maç kazanırken yapabiliyorsan öngörülü bir yorumcusun der insanlar sana iş olmuş bitmiş o zaman herkes konuşur ...

Rıdvan dilmen mi?
3de5c06c1e54a2c31219e690011227e5.jpg

Herkese iyi günler.

En çok beğendiğiniz futbol yorumcuları kimlerdir ? En çok kimleri dinlemeyi istersiniz ?

Ben çok beğendiğim isimler Orhan Uluca ve Emre Özcan. Bu ikisinin yorumlarına daha çok önem veririm. Tv'de ise her ne kadar fenerli ligi yüzünden hoslanmasamda Rıdvan Dilmen iyidir. Ahmet Çakar Ertem gibiler yerine Ridvani yeğlerim.
ridvan-dilmen-in-kusu_288429.jpg

Ilgaz Cinar
Mustafa Demirtas
Fbli olarakda Abdulkerim Durmaz

Bu bana bu dunyada yapılabilecek en büyük hakaret.

Rıdvani fenerli olduğu icin sevmiyorum dedim. Maç sonrasi da Tv'de doğru düzgün program yok. Asporda Erman çıkıyor. Beyaz Tv'de Ahmet Çakar. Tvsporda da Barış yurduseven vs.... TV8.5'de Rıdvan çıkıyor. Bu isimler arasında Rıdvan bana daha iyi seçenek gibi geliyor.

Ha birde yendiğimiz maç sonrası Rıdvaninin yüz halini gormekte iyi oluyor.

Ali Ece

adam Hoffenheim'ın 5 sene öncesi beklerinin özelliklerini sayabiliyor.
Yürüyen Database, bjk başkanı olsam scouting işlerini direkt teklif ederdim.

Geri
Üst Alt