Üye Görüşü En Çok Beğendiğiniz Galatasaraylı Yazar?

ismini su an hatırlamıyorum bazen gs tv günün manşeti programına çıkıyor star gazetesinde çalışıyor 2. olarak serhat tatlı.

Hıncal'ı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum.Adama göre hayatta ve sporda son 14-15 senedir (öncesine yaşım yetmez) her şey berbat ve olumsuz, yapılan hiç bir şey doğru değil özellikle Galatasaray tarafından baktığımızda.Ulan bi insan yapılan hiç bir şeyi veya icraatı beğenmez mi?En azından geçen seneki schalke maçından sonra çeyrek finale çıktığımızda olumlu bir şeyler karalar diye umuyordum ama adam her zaman olduğu gibi beni yine yanılttı.Gazete de sayfasını gördüğümde beynime kan sıçrıyor yemin ediyorum.

Galatasaray' ın en büyük dezavantajı; en çok bize bizim taraftarımız sallıyor

sevdiğim değilde sevmediğim hıncal uluç var gündemde kalmak için paso gs'yi kötülüyor.. ayar oluyorum

Kanat Atkaya

Banu Yelkovan

Osman Şenher

Bülent Timurlenk Galatasaraylı diye biliyorum. Eğer öyleyse o var. Diğerleri işe yaramaz. Yazar değil ama bir kadına göre futbolu çok iyi bilen Pınar Bekbölet (Tutkumuz Futbol programından) iyi bir Galatasaraylıdır.

İyi yorumcu dediğimiz Uğur Meleke, Mehmet Demirkol, Ali Ece, Güntekin Onay, Bağış Erten, Okay Karacan, Mert Aydın vs'den bir tane Galatasaraylı olmaması tesadüf değilse enteresan. Ayrıca futboldan olmasa da Kaan Kural Galatasaraylıdır ve iyi bir yorumcudur..

Fatih Şamlıoğlu iyi yazıyordu önceden. Sporx'de olduğu için çoktan okumuyorum

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Buraya Ahmet Çakır yazmanın amacı ne adam Galatasaray'lı bile degil

Bizim yorumcular Febeşikeninkiler gibi değil. Adamların yorumcuları her şekilde onları savunuyor laf söyletmiyor. Bizimkiler objektif olacağız diye bir taraflarını yırtıp her fırsatta bize sallıyorlar.. Yorumcu değildir ama Simge Fıstıkoğlu'nu beğeniyorum hem Ümit Özat hıyarına verdiği tarihi ayardan hemde Gs'li olmasından dolayı. Rok'ta fena değildir herkesin ağzına tıkar lafları bir bir.. Ayrıca Hakan Şükür'ün şu tarafsız görüntüsü (milletvekilliğindendir herhalde..) ve Hıncal Uluç dengesizinin yaptığı yorumlar beni deli ediyor. Hıncal'ı zaten dikkate dahi almıyorum. Adamın tek derdi bize sallamak..

Geri
Üst Alt