En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Yener Karabag

Parçalı Üye
Bazı maçlar vardır alınan kötü sonuçtan sonra 1-2 gün hatta 1 hafta kendine gelemediğin olur.Öyle maçlardır ki bunlar etrafındaki herkes ne olacak alt tarafı bir maç der geçer ama geçemezsin.

1- kayserispor 2-2 galatasaray: Bu maç 2004-2005 sezonunda oynanmıştı.Belki de şampiyonluğu kaybettiren maçtı.2.yarının başında geriye düşüp son dakikalara doğru 2 gol bulduk ama son atakta gökhan ünal'ın kafa golüne engel olamadık.Daha acısı bundan 1 hafta sonra fenerbahçe sakaryaspor'u aynı şekilde son dakika golüyle yenip,yaraya tuz basmıştı.

2-galatasaray 1-2 fenerbahçe: Süper final maçı.Kazandığımız halde şampiyonluğu neredeyse garantileyeceğimiz maç da 10 net pozisyon yakalayıp atamadık üstüne 2 pozisyonda 2 gol yiyip büyük bir şok yaşamıştık.Bu kadar güzel geçen,hemen hemen her maçta rakipleri ezdiğimiz bir sezonda ilk defa bu maçla şampiyonluğun gittiğini düşünmüştüm.Hakikaten galatasaray tarihindeki en ''çok yazık oldu'' denilen maç belki de budur.Son fener maçına kadar kendime gelememiştim.O sezon şampiyon olmamıza rağmen bu maçın özetini izlerken hala çok çok üzülürüm.

3-galatasaray 1-1 roma: 2001-2002 sezonu ş.ligi 2.tur ilk maçı.Son dakikada yediğimiz golle berabere kalmıştık.Şampiyonlar liginde çeyrek finali engelleyen goldü bu aslında.Bu golün en dramatik tarafı da maç esnasında son dakikalarda star tvnin yayını gitmişti ve 1-0 olan maç yayın döndüğünde 1-1'di.

Aklıma ilk gelen Hamburg maçı ah ahh:(

1-0 yenildiğimiz, grubu Juve ve Rosenborg ile 8'er puanda bitirmemize ve şampiyonlar liginde çeyrek finali kaçırmamıza neden olan grubun son maçı A.Bilbao deplasmanı.

Hamburg, Bilbao ve Barcelona maçları aklıma ilk gelenler.

Bazı maçlar vardır alınan kötü sonuçtan sonra 1-2 gün hatta 1 hafta kendine gelemediğin olur.Öyle maçlardır ki bunlar etrafındaki herkes ne olacak alt tarafı bir maç der geçer ama geçemezsin.

1- kayserispor 2-2 galatasaray: Bu maç 2004-2005 sezonunda oynanmıştı.Belki de şampiyonluğu kaybettiren maçtı.2.yarının başında geriye düşüp son dakikalara doğru 2 gol bulduk ama son atakta gökhan ünal'ın kafa golüne engel olamadık.Daha acısı bundan 1 hafta sonra fenerbahçe sakaryaspor'u aynı şekilde son dakika golüyle yenip,yaraya tuz basmıştı.

2-galatasaray 1-2 fenerbahçe: Süper final maçı.Kazandığımız halde şampiyonluğu neredeyse garantileyeceğimiz maç da 10 net pozisyon yakalayıp atamadık üstüne 2 pozisyonda 2 gol yiyip büyük bir şok yaşamıştık.Bu kadar güzel geçen,hemen hemen her maçta rakipleri ezdiğimiz bir sezonda ilk defa bu maçla şampiyonluğun gittiğini düşünmüştüm.Hakikaten galatasaray tarihindeki en ''çok yazık oldu'' denilen maç belki de budur.Son fener maçına kadar kendime gelememiştim.O sezon şampiyon olmamıza rağmen bu maçın özetini izlerken hala çok çok üzülürüm.

3-galatasaray 1-1 roma: 2001-2002 sezonu ş.ligi 2.tur ilk maçı.Son dakikada yediğimiz golle berabere kalmıştık.Şampiyonlar liginde çeyrek finali engelleyen goldü bu aslında.Bu golün en dramatik tarafı da maç esnasında son dakikalarda star tvnin yayını gitmişti ve 1-0 olan maç yayın döndüğünde 1-1'di.

1. ve 3. icin yasim yetmiyor. 2.'ye katiliyorum. (Birde su Kadiköy'de Baros'un son dk'da top'un direkten dönmesi olan mac vardi ...).

Ama benim ilk aklima gelen Hamburg maci. Yemin ederim haftalardir kalbimde agri ile gezdim. Ne zaman aklima gelse kötü oluyordum.

Hamburg , Karpaty Lyiv , Atletico Madrid , Arena'daki ilk fb maçı , bu sene evimizdeki Real Madrid maçı ..

Saymakla bitmiyor ..

Hamburg, Almanya - Türkiye 2008 ve Atl. Madrid maci ...

Galatasaray - Antalyaspor 0-3 'lük maç 94-95 sezonu erteleme maçı :(

İzleyemediğim(gece uyuyamadığım için akşama doğru uyuyakaldım) ve hala 3 yıldır izlemediğim(cesaret edemediğim) ve bu yüzden kendimi şanslı hissettiğim 1-2 kaybettiğimiz süper final fenerbahçe maçı.Sadece kanal değiştirirken Aydın'ın kalenin dibinde volkanın dibinde volkana nişanladığı pozisyonu görmüştüm ki sadece o pozisyon ömrümden 5 yıl çalmıştır ki düşünün maçı izlesem kim bilir ne olurdu.

Açık ara; Karpaty lviv 1-1 Galatasaray.

İlk maçta 2-0 dan maçı 2-2 ye getiriyoruz. Rövanş maçında rakip 10 kişi, biz dk 90 da gol atıp Aydın 'la 1-0 yapıyoruz.

1 dakika sonrasında golü yiyip tura veda ediyoruz.

2 numarada ise 4-3 lük Fener maçı var. Yıl 1989. 3-0 dan verdiğimiz maç.

3 numarada 6-0 lık Fener maçı.

Hamburg, Almanya - Türkiye 2008 ve Atl. Madrid maci ...

Kardes aynilari benim icin de gecerli. Atletico maci haric. Yani onda da üzüldük tabiki ama ilk 2 macin üzüntüsünün "ü" süne bile yaklasamaz bence.

Almanya maci hayatimin en cok üzüldügüm macidir.

Galatasaray - Antalyaspor 0-3 'lük maç 94-95 sezonu erteleme maçı :(

O sene bize marş yaptılar rerere rarara samsun antep antalya diye doğrumu hatırladım 3 de yendi peşpeşe :) hatta araya bi bekeje galibiyeti sıkıştırmıştık sanki..

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzleyemediğim(gece uyuyamadığım için akşama doğru uyuyakaldım) ve hala 3 yıldır izlemediğim(cesaret edemediğim) ve bu yüzden kendimi şanslı hissettiğim 1-2 kaybettiğimiz süper final fenerbahçe maçı.Sadece kanal değiştirirken Aydın'ın kalenin dibinde volkanın dibinde volkana nişanladığı pozisyonu görmüştüm ki sadece o pozisyon ömrümden 5 yıl çalmıştır ki düşünün maçı izlesem kim bilir ne olurdu.

Stoch'un son dakikalara doğru gelen golünün ardından o koşuşu, sevinci ve stadın sessizliği... Buz kesilmiştim... Korkunç bir his...

Kendimizi kandırmaya gerek yok oraya buraya malzeme veriyorsun diyenler olabilir ama benim en çok canımı acıtan 3 maça baktığımda direk fenerbahce maçları aklıma geliyor.Eminim onlara göre de öyledir ki onların fazla uzağa da gitmesine gerek yok son 3 sene içinde yaptığımız 5-6 maç eminim hayatlarının en kötü günlerini yaşadıkları maçlardır ki içlerinden bir tanesi asla unutulmayacak.

Hagi ribery i oyundan almasa 7-8 tane atardık o i..nelere kahroluyorum o maça.. 5-1 lik şikebahçe kupa maçı..

Stoch'un son dakikalara doğru gelen golünün ardından o koşuşu, sevinci ve stadın sessizliği... Buz kesilmiştim... Korkunç bir his...

Saraçoğlu'nda ikincisi çekildi o filmin kardeşim bu sefer roller farklıydı.O maçı izledim bu sefer iki gün uyuyamama rağmen.Harbiden sıkıntılı seneydi şimdi düşünüyorumda o günleri.

O maç staddaydım aydın salaklığına doymasın .. Tüm stad ağladı resmen sinirden ..

O sene bize marş yaptılar rerere rarara samsun antep antalya diye doğrumu hatırladım 3 de yendi peşpeşe :) hatta araya bi bekeje galibiyeti sıkıştırmıştık sanki..

3'er tane yemedik , sadece Antalyadan ,

bu 3 takımada 90dk neredeyse tek kale oynamıştık özellikle samsun maçı tam bir hayal kırıklığıydı ,

o sezon kargaları oynadığımız tüm maçlarda yendik , son olarakta ligde inönüde 3-2 yenmiştik , o maçtan sonra ligdeki bütün avantajı elimize geçirmiştik maç eksiği nedeniyle gizli lider yakıştırması yapılıyordu ama ne olduysa oldu ,

O sezon benim içimde bir yaradır adnansların takımın içine ettiği belkide vurup geçeceğimiz ve tarihi daha başka yazmaya başlayacağımız bir sezon olacaktı !

Geri
Üst Alt