En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Kardes aynilari benim icin de gecerli. Atletico maci haric. Yani onda da üzüldük tabiki ama ilk 2 macin üzüntüsünün "ü" süne bile yaklasamaz bence.

Almanya maci hayatimin en cok üzüldügüm macidir.

aynen valla, ne cildirmisdim semihnin golune, ondan sonra 3-2 golu geldi lahmden...hala görüyorum o golu...sabrinin hatasi ve lahmin müthis golu

aynen valla, ne cildirmisdim semihnin golune, ondan sonra 3-2 golu geldi lahmden...hala görüyorum o golu...sabrinin hatasi ve lahmin müthis golu

Aynen öyle. O golden 4 dakika önce de Sabriydi Lahmi madara edip Semihe pasi veren. :( Simdi hatirlayinda yine tüyylerim diken diken oluyor. Ne aglamistim sinirimden o golü yedikten sonra. Lahm dan nefret ederim o günden beri.

Ben o maca bir de almanlarin arasinda baktim tek türk olarak :sad007:

Tromsöye elendigimiz mac

Arenadaki ilk derbi

Hamburg maci

Hiçbiri Hamburg maçının yerini tutmaz o çok acayipti ya.

baros un son dk kaçırdığı kadıköydeki maç

Süper final maçı kadar beni üzen bir maç hatırlamıyorum

o gün olanlar normal değildi, sanki o maç bizi futbola küstürmek için oynanmıştı

o maçta 5-1 lik maçtan çok çok üstün oynamıştık ama olmadı

skordan dolayı onu yazdım

o maç 5-1 bittiyse diğer maçın 35 - 2 bitmesi gerekirdi

Ben saçma yada mantıksız gelebilir ama o maça futbol açısından bakmıyorum artık ,

O maç bizim Kadıköyde kupayı kaldırıp stadı yaktırmamızın bir diyetiydi sanki !

Galatasaray - Antalyaspor 0-3 'lük maç 94-95 sezonu erteleme maçı :(

o maçı tek geçerim..

milli maçlardan da Alpay'ın vlaovic'i düşürmediği ve 1-0 kaybettiğimiz Hırvatistan maçı..

bunların üstüne travma tanımam..

3-0'dan 4-3 kaybettiğimiz fener maçı da çocuk olarak üzmüştü beni ama Antalya maçı gibi travma değildi.. samsun antep Antalya serisi felaketti.. futbol olarak 8. bitirdiğimiz 2010-2011 sezonunda bile çok daha iyiydik o sezona göre.. benim hayatımda Galatasaray'ın dip noktası 94-95 saftig dönemidir.. çok kepaze bi hocaydı..

kara takıldığımız werder bremen maçı da üzmüştü ama yine de Antalya maçının yanına yaklaşamaz....

bir çok kişiyi üzen 6-0'lık fener maçı büyük bir şans eseri hayatımda izlemediğim tek fener maçı :) sonradan haberini alıp inanmamıştım.. dolayısıyla pek üzülmedim, şaşırma duygusu ağır basıyordu..

FT'nin ilk senesi samiyende 4-0 kaybettiğimiz fener maçı başta üzmüştü ama sonrasında onlara yaşattıklarımızın fitilini ateşlediği için hep iyi hatırlarım.. o maç sonrası seriye bağlamıştık ve 4 senelik önlenemez yükselişimiz başlamıştı.. çok hayırlı bir musibetti..

3-0'dan 4-3 kaybettiğimiz fener maçı da çocuk olarak üzmüştü beni ama Antalya maçı gibi travma değildi.. samsun antep Antalya serisi felaketti.. futbol olarak 8. bitirdiğimiz 2010-2011 sezonunda bile çok daha iyiydik o sezona göre.. benim hayatımda Galatasaray'ın dip noktası 94-95 saftig dönemidir.. çok kepaze bi hocaydı..

92-93 ve 93-94 şampiyonlukları ve CL'nin ivmesiyle vurup geçebileceğimiz stratejik bir sezondu ,

adnanslara nefretim o sezondan başlar , çok şey yazmak gerek sarf o sezon için bir topic dahi açılabilir !

Bu arada Saftig kötüydü ama esas felaket Sigi Held idi :rolleyes: ,

Birde ben bu antalya maçından sonra eve ağlaya ağlaya dönmüş , eve girer girmez yatıp ağlayarak uyuya kalmıştım !

92-93 ve 93-94 şampiyonlukları ve CL'nin ivmesiyle vurup geçebileceğimiz stratejik bir sezondu ,

adnanslara nefretim o sezondan başlar , çok şey yazmak gerek sarf o sezon için bir topic dahi açılabilir !

Birde ben bu antalya maçından sonra eve ağlaya ağlaya dönmüş , eve girer girmez yatıp ağlayarak uyuya kalmıştım !

Uykun açılsın

:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OQLl7U7aGkg[/media]

held'i de anmış olduk :D

Antalya maçında bana en çok koyan (sanırım sis sebebiyleydi) ertelenmese 7-8 falan atacak kadar formda iken, ertelendiği tarih formumuzun dibe vurduğu haftalara denk gelince sonuç çok kötü olmuştu..

adnans'ın da ne kadar boş bi ikili olduğunu genç nesiller pek anlamaz.. hala haksızlık yapıldı diyenler var :)

2005'te çok kötü kıllanmıştım para dilenmesinden başkanlığa oynuyor diye.. korktuğumuz başımıza da gelmişti ama neyseki defoldular..

Atl madrid macı

1-6 real macı

Ve 0-5 chelsea macı

fenerin 6-0 macına üzülsemde o akşam şansıma düğündeydim :DD

Canlı izlemeyince galiba pek dokunmadı diğer saydığım maclar kadar

ilk olarak atletico maçı geliyor aklıma. kahrolmuştum, gözünün önündeki penaltıyı vermedi şerefsiz hakem. belki de 2. bir uefa kupamızın önüne geçti. atletico, o sene kupayı aldı ki biz atletico'yu forvet oyuncumuz olmadan elemiş olacaktık, hatırlarsınız baros sakatlıktan dolayı oynamamıştı 2 maçta da. diğer bir maçta hamburg maçıdır.

5-0 yenildiğimiz bursa maçı (staddaydım maç sonunda kardesim ağlamıştı)

0-2dan 2-2 biten barcelona maçı (kardesim "bu nasıl mac ya" diye yine ağlamıştı)

Bi de hamburg maçı olabilir. Ama ilk ikisinin üzüntüsünün yerini tutmaz :/

5-0 yenildiğimiz bursa maçı (staddaydım maç sonunda kardesim ağlamıştı)

0-2dan 2-2 biten barcelona maçı (kardesim "bu nasıl mac ya" diye yine ağlamıştı)

Bi de hamburg maçı olabilir. Ama ilk ikisinin üzüntüsünün yerini tutmaz :/

5-0 lık bursa maçında ben de stadtaydım, o biçim ıslakdık o gün. Ama maça pek takan olmadı diye hatırlıyorum maçtan sonra.

Hafta içinde PSV yi 2-0 yenip Ş.L nde üst tura çıktığımız ve fener gruplarda "0" çektiği için onlarla dalga geçmiştik daha çok...

Avrupaya gitti bizi rezil etti, i.ne kanarya

Nasıl da koydu Barcelona a.... a...

Zaten psv maçımız çarşamba gecesiydi, bursa maçı da Cuma. Yani 48 saat bile dinlenmeden çıktık maça. O yıl istediğimizi aldığımız ve şampiyon olduğumuz için negatif izi yok bende.

Geri
Üst Alt