En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Bizi gerçek anlamda travmaya sokan veya çıldırtan pek maç yok gibi aslında, bu konuda şanslıyız oldukça.. Fenerli birine sorsanız düşünmeden söyleyeceği 3 maç belli (Denizli, Trabzon, Galatasaray). Bu maçlar bizim başımıza gelse camdan falan atlardım herhalde :D

Alisamiyen deki werder bremen maci topun camura saplandigi mac,steaua bukres maci var 1-5 yenildigimiz,A.madrid maci

Kimse kimseyi kandırmasın 6-0 lık maçı gören yaşayan bir Galatasaray taraftarını daha fazla üzecek bir skor alınmadı.

1-6 Real maci beni üzmüstü cünkü ilk yarida baya iyi oynamistik ve bu skoru hak etmemistik. Ayrica Avrupa'da baya bi prestij yükseltmisken o skor hic olmadi malesef.

Gesendet von meinem LG G3

A.bilboa ya 1-0 yenildigimiz mac vardi (F.Akyel'in hatasindan)

★★★》☆

süper final maçı lanet olsun iki pozisyon verdik aklıma geldikçe deli oluyorum birde baros un son dakikada kadıköydeki direkte patlayan şutu ... nerden açtın bu konuyu tekrar yaralandım :)

Beni yenildiğimiz her maç eşit derecede üzüyor sanırım hiç öyle yıkıldığımı filan hatırlamıyorum en fazla hak ettiğimizi düşündüğüm bir maçı kaybettiysek daha kötü etkilenebilirim.

1.fenere 6-0 yenildiğimiz maç

2.cl ön elemede bükreşe yenilip elendiğimiz maç

3.i.üzülmezin golüyle 8jk ye 1-0 kaybettiğimiz maç

bir de jonsunun frikiği dağlara taşlara atıp baraja çarpan topun gol olmasıyla yenildiğimiz fener maçı var...

Bu konuyu kim açtı ???

Malzeme veriyorsunuz kilitleyin yok 6 yok o maç yok bu maç.

2013'te üye olmuş 60 msj yazmış sizi burda tongaya düşürmüş püüüüh!

BlueTapa

Bu konuyu kim açtı ???

Malzeme veriyorsunuz kilitleyin yok 6 yok o maç yok bu maç.

2013'te üye olmuş 60 msj yazmış sizi burda tongaya düşürmüş püüüüh!

BlueTapa

fenerli olduğunu sanmıyorum açan kişinin. açtıysa bile 6-0 tarih oldu nerdeyse. unutuldu gitti. ama daha 2 sene önce kuş diyarında şampiyon olup kupa kaldırdığımızı çoluk çocuk herkes hatırlıyor. şampiyonluğumuzu hazmedemeyen kuşların devirdiği ve alev alev yanan polis arabaları, sahaya kuşların dalması vs.. o kadar taze ki.. onu geçtim denizli faciası, bursanın şampiyon olmasına rağmen bu safların 2 dakikalık :) şampiyonluk kutlamaları yapmaları. şikeyi ve avrupadan 3 sene men olmalarını hiç söylemiyorum bile. artık 6-0 ı hatırlatacak yüzleri yok o derece rezil oldular

5-0 lık bursa maçında ben de stadtaydım, o biçim ıslakdık o gün. Ama maça pek takan olmadı diye hatırlıyorum maçtan sonra.

Hafta içinde PSV yi 2-0 yenip Ş.L nde üst tura çıktığımız ve fener gruplarda "0" çektiği için onlarla dalga geçmiştik daha çok...

Avrupaya gitti bizi rezil etti, i.ne kanarya

Nasıl da koydu Barcelona a.... a...

Zaten psv maçımız çarşamba gecesiydi, bursa maçı da Cuma. Yani 48 saat bile dinlenmeden çıktık maça. O yıl istediğimizi aldığımız ve şampiyon olduğumuz için negatif izi yok bende.

İşte ben o ayrıntıları hic hatırlamıyorum abi. Kardesim 6 yaşındaydı ben 10 galiba. Tabi ilk stad atmosferimiz. Bi de kardesimin ağlaması filan. Cocukluk tramvası gibi bi sey :D

1. 2006-2007 sezonu sulu derbi bu maçta ali samiyende fenere 2-1 yenilmiştik beni baya bir derin etkilemişti zaten şampiyonluğu kaybetmiştik bunlar ise ali samiyene şampiyon olarak gelmiş o yüzden bizim için sezonun maçıydı ama malesef yenilmiştik özelikle lugano'nun yaptığı çirkeflikler fenerli futbolcuların sahada alay etmesi üzmüştü beni baya.

2. 2010 uefa ali samiyendeki atletico madrid maçı bu maçta gerçekten güzel oynamıştık ve belki atleticoyu elesek finale kadar giderdik ama malesef hakem engeline takıldık ve katledildik çok üzüldüğüm bir maçtır

3. avrupa şampiyonasındaki yarı finalde almanya ile oynadığımız karşılaşma son dakikalarda rakipleri yıka yıka geldik en sonunda kendimiz son dakikada yıkıldık ve almanyaya 3-2 yenilerek elendik.

6-0 dan veya 7-0 daha çoooook önemlisi şikecilerin stadında şampionluk kupasını kaldırmamız olmuşdur.

Baya direndiler , engelemek istediler ama söke söke aldık.

hemde, az kalsın orda hüzüntüsünden ağlayacak olan, tüpçünün elinden

Uefa kupası ayrı bir noktaya koyuyorum ama ondan sonra en çok SEVK aldığım ve mutlu olduğum Galatasaray anımdı.

1 haftaya yakın alice'in harikalar dünyasındaki kedi gibi salak salak sırıtıyordum ortalıkda galiba :DD

Hamburg

Atletico Madrid

2-2 biten Fenerbahçe

1-At.Bilbao'ya yenildiğimiz maç

2-Hamburg'a elendiğimiz maçlar

3-Malum Fener maçı

Kimse kimseyi kandırmasın 6-0 lık maçı gören yaşayan bir Galatasaray taraftarını daha fazla üzecek bir skor alınmadı.

Tüm samimiyetimle söyleyeyimki bu başlığı gördüğümde bu maç aklıma bile gelmedi benim ,

bir çırpıda 20 tane maç sayabilirim hatta çok üzüldüğüm ama bu maç gerçekten onların arasına girmez benim için !

Tüm samimiyetimle söyleyeyimki bu başlığı gördüğümde bu maç aklıma bile gelmedi benim ,

bir çırpıda 20 tane maç sayabilirim hatta çok üzüldüğüm ama bu maç gerçekten onların arasına girmez benim için !

Ben maç anında üzülmedim zaten. Üzüldüğüm, hala gündeme getiriliyor olması. Hele ki şu Fenerli medya döneminde o skor olmamalıydı.

Geri
Üst Alt