En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Ben maç anında üzülmedim zaten. Üzüldüğüm, hala gündeme getiriliyor olması. Hele ki şu Fenerli medya döneminde o skor olmamalıydı.

Abi senin tevellüt daha eski :DD ,

sen daha iyi hatırlarsın ben çocuktum Hıncal fenerli medyadan şikayet ederdi , bluğa girerkende Hıncal fenerli medya derdi , gençken Hıncal fenerli medya derdi şimdi yine aynı muhabbet !

Hamburg ve diğerleri diye ayrılır.O sene gerçekten kupaya yürüyorduk

Abi senin tevellüt daha eski :DD ,

sen daha iyi hatırlarsın ben çocuktum Hıncal fenerli medyadan şikayet ederdi , bluğa girerkende Hıncal fenerli medya derdi , gençken Hıncal fenerli medya derdi şimdi yine aynı muhabbet !

Her zaman söylediğim lafı tekrarlamak istiyorum;

Fener taraftarı sağmal bir taraftardır.

Yani akıtır parayı. Yeterki onların gönlünü hoş et. İşte böyle süslü birkaç kelamlık gazete manşetleri, onları okşayacak bir kaç haber.

Her gün alırlar o gazeteyi.

Ayrıca başkansan yöneticiysen Fenere; Uvvv Galatasaray tü kaka, biz en iyiyiz. onu alcaz bunu alcaz. Hem Galatasarayın aldığı başarılar hep tesadüf.

Hüloooğğğ. Büyük başkan. Hüryaaaa. Feneriumlara...

Haliyle bu ortam hep var hep te devam edecek. Onların taraftar profili, zihniyeti değişmediği sürece.

Kimse kimseyi kandırmasın 6-0 lık maçı gören yaşayan bir Galatasaray taraftarını daha fazla üzecek bir skor alınmadı.

Fener'e yenilgi olabilir.. sonuçta derbi..

Benim çocukluğumda 5 yediğimiz maç da var.. 1 gol fazla yedik diye fener maçında travmaya girecek değiliz.. :)

(ki o maçı izlemeyen şanslı insanlardan biriyim..)

Bi insan tv'deki 5 dk'lık özetinden hatırladığı bir maça neden üzülsün ki :)

Biz fenere 7 atsak ne olur.. 3 gün üzülürler, 10 sene geyik yaparız o kadar..

Bi maçı travma yapan kaç gol yediğin değil, kısa ve uzun vadede kaybettirdikleridir..

ki biz denizli ve trabzon maçları gibi katastrofik sonuçlara yol açan maçlar yaşamadık..

Yok yani zorlasak bulamayız öyle maçlar :)

Evimizdeki Werder maçı önem açısından hiçbir fener maçı ile kıyas bile kabul etmez ,

Tarih başka türlü yazılabilirdi !

1 - Athletic Bilbao maçı (daha 8-9 yaşlarındaydım futbolu Galatasaray ile seviyordum sanırım Hakan Şükür haksız yere ceza almıştı oynamıyordu o gruptan çıkmak hakkımızdı)

2 - Barcelona maçı (Çoğumuz çok umursamaz ama o duraklama ve çöküş dönemine girmeden önceki son destanımızın yitip gittiği maç hala aklımda 5 beraberlik almışız üstelik bunların 4 ünde öne geçip 1 tanesinde de son dakikada yemişsin. direnmişsin savaşmışsın ama o rivaldo şutu çekip mondragon sektirince aradan fırlayan luis henrique var ya . Hayallerim yıkılmıştı)

3 - Hamburg maçı (Aşık olduğum kız beni reddetmişti ve ben bildiğin ölü gibiyken akşam bu maç beni hayata döndürmüştü. Gidip arkadaşlarla dersaneden çıkıp izlemiştik. Her şey mükemmel gidiyordu . Top gibi oynuyorduk. Ne olduğunu anlamadan bütün takım yığıldı kaldı :\ )

Arenadaki ilk fb maçı , 4-1 lik real maçı (6-1 lik maçtan daha çok üzüldüm zira orada eray değil de muslera olsaydı kesin kazanırdık buna inanıyorum) ve tabi ki 90.dakikada tam golü bulmuşken Hakan Balta'nın omuzu ile yaptığı asist ve sonrasında ufuktan ustalık dolu bir hareketle yenen gol... Karpaty Lviv

2008-2009 yılıydı sanırım UEFA kupası Hamburg maçı 2-0 öne geçmiştik o maçta nasıl olduysa 3-2 verdik maçı kendi evimizde

O turu atlasaydık çeyrek finaldeydik

100. Yıl Kayserispor maçı banada çok dokunmuştu harbiden. Hamburg maçıda büyük üzüntüdür.

Başlığı görmüşken yazayım ,

Göteborg maçının acısıda halen aklımdadır ,

sanırım 28 korner ve hüsran ...

Caner'im ilk macta hatali pasla gol yedirip ikinci macta da kirmzi gordugu mac.

Dogrri ise mac bile degil, sadece bir an, paaat diye bir ses, gol diye ayaga kalkmisken, kendimi yerlere attigim andir.

Evet Baros kacirmisti, yazsaydi fener bitecekti, uzatmalari oynuyordu.

Resmen oluyu dirilltik.

2002 brezilya 1-0türkiye maci: olm baya baya dünya kupasini kazaniyorduk lan:eek-96: o ikinci 45dk su gibi akip gitti

2006 fb 4-0 gs maci: hayatimda bundaki kadar aciz oynadigimiz bir macimizi hatirliyorum. ezmisti adamlar resmen.

2008-09 hamburg maci: ben bu mactaki twist'i prestij'in finalinde görmedim arkadas

- 1996 yılında ilk maçı kendi evimizde 4-2 kazandığımız ama sonrasında deplasmanda 4-0 yenilip kupa galiplerinden elendiğimiz PSG maçı. (Bkz: Hayrettin)

- 1998 yılında çeyrek final umudumuzu son maça taşıyıp berabere kalsak turlayacağımız maçta 1-0 yenilerek elendiğimiz Atletic Bilbao maçı.

- 2002 yılında lucescu'nun 2. senesinde çeyrek final umudunu namağlup son maça taşıyıp luis enrique'nin golüyle 1-0 yenildiğimiz Barcelona maçı.

- 2008 yılında uefa 4. tur ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kalıp, kendi evimizde 2-0 dan 3-2'ye getirerek elendiğimiz Hamburg maçı.

1. 6-0lık maç (aslında bu maçta üzülmedim mondragon şerrosuna çok kızmıştım)

2. 5-1lik maç (bu maçta daha fazla gol atacakken maç 5-1 bitti)

3. 2-2lik maç (son dakka baroş şerrosu yüzünden galibiyet kaçtı, elmandere çok üzülmüştüm)

Şikecilerin en çok üzüldüğü 33 maç :devil:

1. GS nin campion olduğu denizli faciası

2. pendik faciası

3. sigma olumuc 7-0

4. 4-3 bjk maçı

5. 5-1 GS maçı

6. 0-0 lık sahalarında şampiyonluk kupasının şahlandığı GS maçı

7. 1-1 lik timsah şampiyonluğun yaşandığı dirabizon maçı

8. 6 maçta 0 puanlık grup maçları

...

GS-arsenal maçı :S

GS nin avrupadaki tüm galibiyetleri:S

2 maç daha aklıma geldi.Küçükken izlediğim 2-0'dan 2-2'ye dönen Barcelona maçı ve Türkiye Kupası'nda Fener'i 3-2 yenip elendiğimiz maç.

Geri
Üst Alt