En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Sorma ne yapacağız bu sene bu ikisiyle?

Cogu maci bu sekilde izleyecegiz.

arrggh1_id138759_size0.jpg

1. 6-0 (Kesinlikle benım ıcın en travmatık mactır. Belkide bu kadar uzulmemın nedenı 11 yasında olmamdı ama kabus bır hafta gecirdim okulda)

2. 1-0 Johnsonun vurup emrenın kıcına carpıp gol olan mac( 2-3 saat agladım bu mactan sonra tabıı 9 yasındakı cocuk aklı iste)

3. Hamburg macı ( Stattaydım ve statta izledigim en travmatik mac)

1. 6-0 (Kesinlikle benım ıcın en travmatık mactır. Belkide bu kadar uzulmemın nedenı 11 yasında olmamdı ama kabus bır hafta gecirdim okulda)

2. 1-0 Johnsonun vurup emrenın kıcına carpıp gol olan mac( 2-3 saat agladım bu mactan sonra tabıı 9 yasındakı cocuk aklı iste)

3. Hamburg macı ( Stattaydım ve statta izledigim en travmatik mac)

1-) 6 kasım 2002'de oynandı, eğer gerçekten 20 yaşındaysan o tarihte 11 değil, 8 yaşında olmalısın.

2-) 26 mart 2000'de oynandı , eğer gerçekten 20 yaşındaysan o tarihte 9 değil, 6 yaşında olmalısın.

3-) Bir yerlerde sıkıntı var bro :asd:

1-) 6 kasım 2002'de oynandı, eğer gerçekten 20 yaşındaysan o tarihte 11 değil, 8 yaşında olmalısın.

2-) 26 mart 2000'de oynandı , eğer gerçekten 20 yaşındaysan o tarihte 9 değil, 6 yaşında olmalısın.

3-) Bir yerlerde sıkıntı var bro :asd:

23 yasındayım brooo ;)

Kus arıyorsan al eline sapanı cık dısarı buralarda vakit oldurme ;)

1- en unutamadığım 2001 CL Paris maçı o maçta en az beraberlik alsaydık grubu lider bitirip çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşmezdik o gazla bir yarı final veya final oynatdık

2- şikecilerden 6 yediğimiz maç o maçın hakkı kesinlikle 6 değildi Mondragonun formsuzluğu söz konusuydu geleni yedi ve kuşların diline düştük

3- ve Atletico Madrid UEFA maçı caner ve hakem sağ olsun

Ben Türkiye deki en kötü dönemimizde bile üzüldüğüm maç yok sinirden patlarım ancak Avrupa da Hamburg maçına çok üzülmüştüm Benfica Herta Berlin gibi takımları deplasmanda yendik Olympiyakos u evimizde Bordeaux gibi formda bir takımı yenip Hamburg a herşey elimizdeyken Kadıköy e giden yolda elenmiştik.A.Madrid ve Leverkusen maçlarıda beni çok üzmüştü.

1. Türkiye-Isviçre 2005 Dünya Kupası Play Off ikinci maç

2. Galatasaray-Hamburg

3. Galatasaray - Real Madrid (1-6)

Hamburg, Karpaty Lviv ve arenadaki ilk fb maçına çok üzülmüştüm

En cok uzuldugum 2~2 lik hamburg maci ve leverkusen macidir 5~1 lik. Taraftarin daha fazla atmamalari icin beyaz mendil salladigini unutamam uzulmustum. Onun disinda birde su meshur farka gidecek fener macini 2~1 kaybetmemiz var

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1-fb'ye arena'da 2-1 kaybettigimiz süper final macı,

2-hamburg

3-2000-01'deki ankaragücü macı,

İlk üç sıraya Hamburg, Lviv, Bilbao maçlarını koyarım.

Goteborg, At. Madrid, 6-0, her ne kadar o gazla sonraki maçlarda yenilgi görmeden UEFA'yı alsak da iç sahadaki Chelsea hüsranı da unutulmayan maçlardan.

1-)Galatasaray-PSV Eindhoven 1-2 (2006-2007 Şampiyonlar Ligi ilk maçı)

2-)Galatasaray-Konyaspor 3-3 (2006-2007 lig maçı son 15 dakikada 3-1'den 3-3 olmuştu)

3-)Galatasaray-Fenerbahçe 1-2 (2011-2012 Süper Final maçı)

Geri
Üst Alt