En Çok Üzüldüğünüz 3 Maç

Tromso

Fenerbahçe( 6-0 ve playoff ilk maci)

Hamburg

A.Madrid ( canerin atildigi )

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

Hamburg

a. Madrid

Lucescu donemindeki r. Madrid maci

6-0 lik mac

Iki sezon onceki r. Madrid maci

Tromso maclarinda daha cok ofkeliydik sanirim

1.Lucescu döneminde ki Rmadrid ilk maçı. 2-0 dan 3-2 galip geldiğimiz maç. Bu maça neden mi üzüldüm 3 değil 4 veya 5 olabilirdi ve turu geçebilirdik.

2. 2 sezon önceki Terim döneminde ki R.madrid 2. maçı. onuda 3-2 kazandık ama o muhteşem oyunla 4 veya 5 olabilirdi mucize gerçekleşebilirdi ama yine olmadı.

3 Son olarak Uefa'da ki Hamburg maçı galip gelecekken kaybettiğimiz finali kaçırdığımıza inandığım maç.

1.Lucescu döneminde ki Rmadrid ilk maçı. 2-0 dan 3-2 galip geldiğimiz maç. Bu maça neden mi üzüldüm 3 değil 4 veya 5 olabilirdi ve turu geçebilirdik.

2. 2 sezon önceki Terim döneminde ki R.madrid 2. maçı. onuda 3-2 kazandık ama o muhteşem oyunla 4 veya 5 olabilirdi mucize gerçekleşebilirdi ama yine olmadı.

3 Son olarak Uefa'da ki Hamburg maçı galip gelecekken kaybettiğimiz finali kaçırdığımıza inandığım maç.

Okan'ın son dk. pozisyonunu hatırlıyorum, 4-5 olabilirdi.

İkinci maçta pope cezalıydı yoksa yine direnebilirdik.

Arena'daki ilk Real golü ofsayt.

Bizim 4:1 attığımız ofsayt golü sayılsa işler çok değişirdi.

Uzun yıllar sonra yine bir heyecan yaşadık.

BlueTapa

1. Tartışmasız 6-0 lık maç..Ezik şikecilerin hayatları boyu bizle dalga geçebildikleri tek konu oldu..

2.Hamburg maçı o maçı unutmak mümkün değil.. Zaten güç bela Sabrinin golüyle Bordoyu elemiştik oralardan turu nasıl verdik hala aklım almaz..

3. 1-1 biten Gs-Roma maçı.. İnanılmaz bir travma olmuştu o dönemde..

Ama fb ve bjkye bakınca bizim travmatik maç sayısı kesinlikle daha azdır.. Özellikle finallerdeki winnerlığımız sayesinde

1-) O lanet Hamburg maçı. Herşey güzel gidiyordu bi an değişti işler. Star TV son 15 dakika mı ne canlı bağlantı yapmıştı stada televizyona geçip izlemiştik

2-) Kadıköydeki 2-2'lik maç. Son saniye Barosun direkten dönen topu

3-)UEFA maçımız yine. İçerdeki Atletico maçı verilmeyen penaltımız vardı karaktersiz Canerde olmadık kırmızı görmüştü herşey alt üst olmuştu

Hamburg kesinlikle çünkü maçın gidişatında ligdeki tüm kötü hatıraları silip Uefa'ya almaya aday bir takım gibi oynuyorduk hala o mac nasıl döndü aklım almıyor bide Euro 2008 Almanya , Kadıköy'deki fark yediğimiz maçlar , TT Arena süper final fb maçı , son olarak da Türkiye İsviçre maçı resmen psikolojim bozulmuştu.

2000-2001'de Fener'e 2-1 kaybettiğimiz maça üzülen yok mu?6 senelik seri olabilirdi.Hatırlasaydım baya üzülürdüm şahsen.

3-0'dan kaybettigimiz mac. Mactan sonra oturup agladigim icin bir de dayak yemistim annemden ustelik. Johnson'in attigi golle 1-0 yenildigimiz mac. Ama en cok uzuldugum mac tartismasiz Almanya maci.

Süper finalde herifleri ezip tek kale oynamamıza rağmen salakça kaybettiğimiz fenerbahçe maçı,2008-2009 sezonunda 2-0'dan 3-2 kaybettiğimiz Hamburg maçı belki de 2. kez Uefa şampiyonu olacaktık önümüz açıktı,6-0 kaybettiğimiz fenerbahçe maçı.

süper final 2-1lik maç.dünyanın sonu gibiydi.sabahı edemedim.

ayrıca geçen haftaki balıkesir maçı.bişeyler düzelir diye umduğum bi maçtı.hayal kırıklığı oldu her dksı.

2-1 kaybettiğimiz süper final maçı.
Atl. Madrid maçı ( canerin kırmızı kart gördüğü maç )

Ben uchenin kafasıyla yenildiğimiz maçı hatırlıyorum da tek kale oynayıp 1-0 yenilmiştik samiyen'de. Onu hatırlayamadım

Yalnız onu Johnson atmıştı frikikten.Anlaşıldı sen de benden farklı değilsin :) Keşke şu dönemde 8-9 yaşında falan olsaydım.

1-6 ve 6-0 (bazi kulüpler için kupa oldu) maçlar.

Süper final, tromso gibi maçlarda kötüydü

Geri
Üst Alt