En Efsane Pes Futbolcusu?

Hangisi?

• Brezilyalı Ronaldo

Oy: 14 18,7%
  • Adriano

Oy: 30 40,0%
  • Roberto Carlos

Oy: 15 20,0%
  • Ronaldinho

Oy: 9 12,0%
  • Messi

Oy: 3 4,0%
  • Cristiano Ronaldo

Oy: 8 10,7%
  • Kaka

Oy: 1 1,3%
  • İbrahimovic

• Robben

• Thierry Henry

Oy: 8 10,7%

• Kullanılan toplam oy
    75
Hiçmi winnig eleven 3te Hakan Şükür'le kafa golü atmadınız la,+Roberto Carlos,gerçek Ronaldo.

stam'ı forvet oynatırdım 3 ortadan 1'i gol olurdu :) owen ve shevchenko da efsaneydi

Kahn, Thuram, Campbell, Stam, Riise, Robben, Veron, Cassano, Nedved,Ronaldinho, Luca Toni

messi hiç oy almamış enteresan

Benzema tabiiki.
PES 2013'te bir arapası ver, gerisini boş ver. :)

Fifa 2005 de campell ı carlos gibi kullanırdık.
2011 de eto ve sneijder fenaydı peste

Henry, Ronaldo, Adriano, Ronaldinho.

Özellikle Ronaldinho ile sol çizgiden içeri topu çekip vurduğun her şut gol oluyordu.

Tabiki Adriano :D Santradan çok gol attık reyisle üni zamanları pes 6 falan filan :D

Forvetteki R.Carlos+FC Divo'nun bütün futbolcuları

tapatalk

Obafemi Martins. Arkasından kurşun atsan yetişmiyordu.
Adrianonunda fena şutu vardı.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Pes 6 Adriano.
Adriano Buuuummm..

Pes 5’te de Ronaldo ile inanılmaz yardırıyordum. Üniversite bahar şenliklerinde Avea sponsorluğunda gerçekleşen PS turnuvasında şampiyon oldum. Sonra İstanbul’da diğer üniversite birincileriyle kapıştık falan. Final maçı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde ertesi gün olmuştu. Baya basın falan gelmişti, Kezman ile Mehmet Yozgatlımda gelmişti. L1 üçgen programına falan da çıkmıştık. 2-3 sene öncesine kadar google aratınca görsellerde çıkıyorduk da şu anda sadece Kezman ile Yozgatlı’nın final maçını takip ettiği anların videosu var. Belki de ben bulamıyorum bilmiyorum. Bu da böyle bir anımdır.

Karlos ve tabii ki şu kadrodaki herkes; Rekoba'sız PES olmaz.

0_E25CEA08-A01F-498C-A78B-399062B0D0C8jpeg.jpg

Seçenekler arasında neden Drogba yok. Adam oyunun bug i gibiydi resmen o kadar güçlü yapmışlardiki ceza sahasının yakınlarında her sırtı dönük topu aldığında her yöne kolayca dönüş yapabiliyordun hiç bir savunmacı durduramıyordu.

Geri
Üst Alt