En Etkili Santrafor Hattı? (Anket)

Valla bu sene Forvet hattı bence en iyi Beşiktaş fakat Fenerbahçe'nin oturmuş bir forvet hattı olduğu için 1. Fenerbahçe 2. Beşiktaş dedim fakat Joel Campbell geldiğini düşünürsek ve ayrıyetten Sneijder'ide forvet hattında 2. forvet yada forvet arkası olarak düşünürsek 1. sıraya geçeriz yani şöyle bir forvet hattı dersek

Campbell------Sneijder------Bruma/Olcan

----------------Burak Yılmaz---------------------

Bu forvet hattında kanatlar en az ortalama 8'er gol forvet ve Sneijder 10 gol üstüne çıkarlar yani 40 gol ve üstünü rahat çeker burası. Böyle düşündük mü 1. Kesinlikle Galatasaray olur.

Beşiktaş nasıl 2. Lan adamların iki forvetide müzmin sakat. Büyük ihtimal mıstıfa 1,5 maç sonra sakatlanır, demba ba da 10 maç oynayıp sezonu kapatır.

GS bi forvet aldıktan sonra tekrar bakarız.

Cardozo > Demba ba = Mitroglu > Kuyt > Burak = Sow = Emenike = Webo

gibi bir sıralama cıkar heralde :)

adamlar bile görmüş kendi forvet hatlarının beceriksizliklerini biz burada yere göğe sığdıramıyoruz.

ok.gif
bmaq - 03.08.2014 00:11​

bos.gif

Mesajı Gönderen: adigex1907:cLink:4364821

İlk olarak eksiklerimiz şunlar‚ ağır defans oyuncuları‚ yan top zaafı‚ iyi forvet oyuncularımız var ama iyi golcüler değiller gol vuruşları zayıf maalesef. Geçen yıl bir çok maç farklı alacakken göbeğimiz çatladı bu yüzden.

Bardağın dolu tarafı‚ karşıda ki takım iyi bir İspanyol takımı‚ Uefa şampiyonu‚ İspanya ligleri bize göre 1 hafta erken açacağı için erken çalışmaya başladılar‚ 10 gün sonra Realle Uefa süper kupa maçları var form tutmuş durumdalar.

Biz ise yeni başladık‚ çok ağır idmanların yanında sürekli şehir değiştirmek olumsuz etkiler‚ tam takım mutlaka lige hazır olacağız. Avrupa olmayacağı için fazla yorulmayacağız.Şampiyon yine biziz.​

Gördüğüm En mantıklı en dogru yorum bu özellikle golcüler konusu bence bu sene de gecen sene gibi aynı sıkıntılrı yasayacağız gol problemi çekiyoruz acık acık sebebi de sow kuyt ve emenike nin gol vuruşlarının yeterince iyi olmaması yerlerinin de gercek anlamda adamı değiller emenike boyle bir sistemde merkez santrafor oynamaz solda sow sagda kuyt oynamaz ama özveri ile biseyler yapıyorlar

Şuan için fener gibi duruyor ama mevlüt ve bir yabancı forvet gelirse tekrardan Galatasaray olur tercihim

Fenerbahçe>Trabzonspor>Beşiktaş>Galatasaray

Burak-Umut ikilisine kalırsak bütün sezon boyunca saç baş yolarız.

Santrafor hattı derken sow, kuyt kanat oynuyor.Bizdede orada Bruma ve Olcan var.Bruma Olcan Burak 3 lüsü Sow,Kuyt ve Emenikeden net daha iyi.Şu Kazma Emenike ve Kuytuda iyi futbolcu zannedenler var.Adam gibi bir tane oyuncuları var oda Sow.Oda yıllık 13 14 gol u gecemeyen bir oyuncu.Brumanın ben bu sene inanılmaz patlama yapacagını düşünüyorum.Gol adeti olarak bakarsak Olcan da 10 gole rahat ulaşır.Burak da 20 ve üzerine çıkar.Yani şu komşunun tavuğu kaz görünür hesaplarını bırakalım artık.Emenike kuyt filan bunlar oyuncu değil.Ben herseye ragmen forvet oyuncusu alacagımızada düşünüyorum.

Cardozo > Demba ba = Mitroglu > Kuyt > Burak = Sow = Emenike = Webo

gibi bir sıralama cıkar heralde :)

Bence Saçma bir sıralama bak birkere Türkiye liginde en kötü zamanda bile Burak Webo Kuyt ve Sow'u geçiyor sonra Cardozo'yu en üste almışsın Cardozo geçen sene 7 gol atmış neye göre Cardozo en iyi Demba ba premier ligden geliyor onuda kabul ediyorum Mitroğlu geçen sene Premier ligde maça çıkmadı şu yaptığın listede Burak açık ara iyi yanına kanat forvet özellikli 2 oyuncu koy bak bakayım Kuyt Sow vb. oyuncular mı daha iyi Burak mı daha iyi 3 senenin 2 senesi gol kralı olmuş 1 sene gol krallığını 1 golle Atıf'a kaptırmış bir oyuncuyu en alta koymak çok saçma.

Biz 4. Siradayiz ama yinede en cok golü Kral atacak :D

Gesendet von meinem LG G3

biz oyuncularımızı çok gömüyoruz fenerde sowun son 2 yılda kaçırdıklarına hiç bakmıyorsunuz heralde adam buraktan çok daha fazla gol kaçırdı ama onlar kaçırdığında bile sowa destek olurken biz ıslıklıyoruz hiç sevmememe rağmen onlar bu tür kenetlenme işlerinde baya önde ayrıca hucüm olarak neden sneijder yok burda oyuncuların çoğundan çok gol attı forvet lazım mı evet ama bu kadar ezikliğe hayır

Etkisini metkisini bilmemde en çok golü burak atar.. Mevlütü alsak kafi

Fenerbahçe 1 . Trabzonspor 2 . Beşiktaş 3. Galatasaray 4.

Ha Umut giderse ve yerine Mevlüt gelirse , Campbell veya Campbell ayarında bir kanat-forvet alırsak o zaman açık ara 1. oluruz .

Golculuk konusunda Burak ilk sirada olur gerisini siralarim ancak forvet dersek Burak ilk 5 te kesinlikle degil ikisi ayni sey degil

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt