En fazla mesajı atan; Bereyi Kapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: EN FAZLA Mesajı Atan; BEREyi KAPAR

images%5Cpictures%5Cplayers%5Cfrancesc-fabregas.jpg

Birazcık zamanım olsaydı, birazcık vallahi bere benim olurdu.

Başçavuş Albayı tutuklayacakmış

Albay, binbaşıya: -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene: -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa: -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Basçavuş, askere: -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında: -Yarın sabah bizim başçavus Albayı tutuklayacakmış.

Kavuk

Nasrettin Hoca bir gün arkadaşıyla konuşurken laf arasında arkadaşı sorar:

-Yav Hoca,dün gece sizin evden bir gürültü geldi.Acep nedir?

Hoca cevap verir:

-Bizim hanımla merdivenlerde kavga ediyorduk da benim kavuk yuvarlandı.

Arkadaşı şaşırır:

-Hoca,hiç kavuktan o kadar ses çıkar mı?

Hoca kısık sesle cevap verir:

-Ya,anlasana içinde ben de vardım!

Sayılar Yalan Söylemez

Öğretmen matematik dersinde:

-Çocuklar, dedi, sayılar asla yalan söylemez. Örneğin bir adam bir tarlayı, on iki günde sürerse, on iki adam bir günde sürebilir. Buna benzer bir örnek de siz bulun bakalım.

Öğrencilerden biri kıs kıs gülerek parmağını kaldırdı:

-Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusu’nu altı günde geçiyorsa, altı vapur bir günde, yüz kırk vapur bir saatte geçer...

Karışıklık

Temel öksürükten Dursun da kabızlıktan şikayetçidir. Beraber doktora giderler.

Doktor Temel e öksürük şurubu Dursun a da müshil verir. Bunlar ilaçları karıştırırlar.

Bir hafta sonra doktor Temel e:

- Nasıl oldu? Hala öksürüyor musun?

- öksürmeye cesaret bile edemiyorum doktor bey.

Yassı Tavuk

Karadeniz i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş. Hayvanı ezdiği için üzüntü duymuş ve gidip sahibine en azından parasını vermek istemiş. Almış tavuğu ve hemen oradaki köye gitmiş. Elindeki tavukla kahveden içeri girmiş ve :

- Affedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim. Sahibini arıyorum, en azından parasını vereyim diye. Acaba bu tavuğun sahibi kim ? Bunun üzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar :

- Hemşerim sen yanlış geldin. Bizim köyde böyle yassı tavuk bulunmaz.

Pipo

Lazlar kahvede otururken bir arkadaşları içeri girmiş :

- Temel, ineklerinden pipo içen var mı ?

- Yok

- O zaman ahırın yanıyor

Düşüş

Temel, New York taki gökdelenlerden birinin 53. katında çalışırken aniden ayağı kaymış ve aşağı doğru uçmaya başlamış... 52, 51, 50, 49, 48... Katları yıldırım hızıyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... Ve 1 inci kata geldiğinde kafasından şimşek gibi şu düşünceler geçmiş:

- Sağa çok şükür Tanrum, haburaya kadar sağ sağlim celduk... Birinci kattan düşsen de nasil olsa pişeycukler olmaz.

Sahipsiz

Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel e sordu:

- Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin?

- Sahibi yok sanmiştum...

- Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın?

- Mezarluğun önine parketmiştu da...

Arabam Dışarda

Temel kırtasiyeye girmiş, tezgahtara :

-Pana pir roman lazum, demiş.

Kırtasiye tezgahtarı sormuş :

-Efendim ağır mı olsun hafif mi?

Temel :

-Fark etmez, nasul olsa arabam dışarudadur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt