En fazla mesajı atan; Bereyi Kapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: EN FAZLA Mesajı Atan; BEREyi KAPAR

ölünüz diriniz her gün biriniz bir gün hepiniz GS'li olacaksınız

galatasarayın duruşu ondaki renk uyuşu güneşle hayatın buluşu avlar kartalı kanaryayı kuşu

Şereftir seni sevmek,,senle ağlayıp gülmek,,galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek,,yetmiyorki stadlar,,kalbimiz senle çarpar,,layıksın bu sevgiye şanlı <<<<>>>> Nasılki bu milletin şanıdır YILDIZ la AY yüksel ta arşa kadar şanlı

1905 te cıktık yola seninleyiz inan bana bırakmayız seni asla

ölümle yaşamı ayıran çizgi sarıyla kırmızıyı ayıramaz ki,her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramaz ki

Uçurumun kenarına gelsen bile fenere gıcıklık olsun diye gülümse bizi ne kadar üzsende kalbimiz hep seninle

Cehennem buz tutana kadar galatasaraylıyız

hastayım sarıya ölüyorum kırmızıya canımı veririm sarı kırmızıya

galata saraylılar ölür galata saraylılık ölmez

ölüm varmış korku varmış bu dünyanın sonu varmıs deplasmanda samiyende ultraslan hep seninle

size göre tesadüftür bize göre söke söke rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde

Maradona ya sormuşlar feneri nasıl buluyorsun diye demişki oda kim galatasarayda futbolcumu

Adamın biri bir gün doktora gitmiş doktor neyin var demiş fenerliyim doktor bey demiş doktorda demişki evledım daha tıp o kadar gelişmedi....

1905 te kükredi ASLAN susturamazsıN oNu 1000 yıL uğraşsaNn =) SonSuza deK sürer biziM aşKımız biz GALATASARAYLIYIZ. Herkes gider biZ kaLırız biz GALATASARAYLIYIZ... FarkımıZ tarZımıZdır! TarZımıZ ULTRASLAN oLmamıZdır !... Şu qarip dünyaDa anLaşılmaz ömrümüz GALATASARAYDAN başkasını sevemez gönLümüzz..

AsIl OlAn 100 YıL yAşAmAk DeĞiL 100 yIlDa NeLeR yApTıĞıNdIr

yine şampiyon olduk gönüllere neşe olduk yarının gözdesi olduk bugünün geleceği olduk

biz gönüllere çektik bayrakları direkler değil, biz tarihe yazdık adını duwarlara değil, biz awrupada açtık bayrağı kadıköyde değil

bazen...cehennem ...öbür dünya değildir...taraftala çoşmuş . samiyendir...alev alev yanarcasına

İKinci bahar yaşıyor ömrüm gel benim kalbim olu ver şimdi seni seven kalbim le öpe koklaya seni seviyorum cimbom.Bu senede şampiyon olacaksınnn.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt