En fazla mesajı atan; Bereyi Kapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: EN FAZLA Mesajı Atan; BEREyi KAPAR

Yok estağfurullah at at (: Nasıl olsa yetişemiyiceksin bir korkum veya bir derdim yok!...

Cevap: En fazla mesajı atan; BEReyi Kapar

Bu konunun başlığında ki gizli şifreyi çözün bakalım :D

''MEsaj sayını yükseltmek içinde burda duruyorsan boşver, başka konularda yükselt''

eğer amacım buysa kçük düşüne bir insanım demektir.mesaj sayımı yükselterek ne olacam.itibar sahibimi,profesörmü.A Takıma Henüz Girebilmiş Üye diyor.yani üye ben sadece diğer Galatasaraylı renkdaşlar gibi sedece üyeyim.tamam anladım bereyi alamayacam ama eğleniyorum bunda ne varki.

eğer amacım buysa kçük düşüne bir insanım demektir.mesaj sayımı yükselterek ne olacam.itibar sahibimi,profesörmü.A Takıma Henüz Girebilmiş Üye diyor.yani üye ben sadece diğer Galatasaraylı renkdaşlar gibi sedece üyeyim.tamam anladım bereyi alamayacam ama eğleniyorum bunda ne varki.

Adaş bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde, takma sen;) Keyfine bak, tamam:)

valla bilmiyorum neyapacağımı artık birkaçgün önce fenerin iki topçusunu övdük diye forumda linç etmeye kalkıştılar defol mefol,burdada mesaj atıyorum diye kınıyorlarsa diyecek bişeyim kalmadı artık

valla bilmiyorum neyapacağımı artık birkaçgün önce fenerin iki topçusunu övdük diye forumda linç etmeye kalkıştılar defol mefol,burdada mesaj atıyorum diye kınıyorlarsa diyecek bişeyim kalmadı artık

Yok dostum öyle şeymi olur hiç. Ayrıca bahsettiği türde bir mesaj atıldıysa yönetimi raporlasan olurdu. Dediğim gibi sen keyfine bak;)

BEReyi Kapar

Çözdümmü :D

Aynen Berk, çözdün:D

kimseye kırgın deyilim inanın,sadece Galatasarayın iyi olması için bişeyler yapmaya çalışıyorum.Burası benim bildiğim takımımızın en büyük resmi olmayan sitesi veya olma yolunda.istiyorumki daha fazla üye veya vs ile.rakibimiz malum sitenin önüne geçmek.adımızı yazılı,görsel medyada zikreder hale gelsinler istiyorum.burdaki tüm mesajlarımı silsinler üzülmem yine yazarım ama biryere gelmek için deyil.

Beni takma ben saçmalıyorum maksat mesaj olsun işte Osman (:

Kırdıysamda özür dilerim (: Amacım şakalasmaktı , rekabeti arttırmaktı sana gaz verip dahaa çok mesaj arttırmaktı (:

Neyse ö.dilerim bundan sonra çok nadir mesajlar atıcağım..

bu akşam maç 3-0 biticek

Beni takma ben saçmalıyorum maksat mesaj olsun işte Osman (:

Kırdıysamda özür dilerim (: Amacım şakalasmaktı , rekabeti arttırmaktı sana gaz verip dahaa çok mesaj arttırmaktı (:

Neyse ö.dilerim bundan sonra çok nadir mesajlar atıcağım..

Berk bereyi kapar ve rahatlar :D :kick:

bereyi berk kapar kışa kadar modası geçer

Galatasaraylı hiç bir eşyanın modası geçmez

ama içime doğuyor sanki bilmiyorum buranın hiyerarşisi nasıl berke bereyi vermiyecekler gibi geliyor.

veya şöylede diyebilirler 15 saniye kuralına uymadınız bere yerine tülbent verelim isterseniz

o kargonun lastiğini patlatırsam benim olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt