En fazla mesajı atan; Bereyi Kapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: En fazla mesajı atan; BEReyi Kapar

Cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

Bir günde KRAL olmadık bir günde tahttan inmeyiz sana göre tesadüf bize göre söke söke !!sen rüyanda bile göremezsin kupa bizim müzemizde

şayet ben bir gün ölürsem beni toprağa toprağın altında tabutumu tubutumun altında kefeni kefenimin altına beni benim içimdede sen olacaksın sen aşkım(galatasaray)

fernerbahçe kim galatasay kim galatasaray onu havada yer erkek adam kanatlı takım tutmaz

ne bi okulu bitirmek ne bi kızı sevmek tek dileğim seni şampiyon görmek yazılmış doğaldır fb hiç şampiyon olamadı şampiyonluğa hasret kalmışlar en büyük GALATASARAY

nasılki bu milletin tacıdır yıldızla ay sende yüksel taa! arş'a kadar eyy! şanlı GALATASARAY!!

Belkı bır gun baskaları da super kupa'yı kazanır.. Ne dersınız hos olmaz mı?

Cımbomlu arkadaslar..fenerlıler bıze mutesekkır..bız olmasak avrupa takımlarını seyredemeyecekler

1905 te dogdu askımız ,sarı kırmızı akar kanımız,cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın yanındayız

Bız alıstık avrupada kupa gormeye, sıra sende fenerbahce. Bulgarıstanda yayla kupası varmıs, haydı fenere de bır alkıs.

Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır.

Galatasaraylılar ölür , Gaşatasaray'lılık ölmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt