En hızlı Dns ?

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
internetim normalde 105 kble felan indirirken torrent hariç o 500 ü buluyordu 1 aydır 45 50 kb ile indiriyor video izlemek isteyeyim sinek gibi çok yavaş doluyor dns otomatik hızlı bir dns ile bari şansımı deneyeyim düzeleceğe benzemiyor :42:

Cevap: En hızlı Dns ?

ben varim ama sorununa cözüm bulamam maalesef

DNS'ye birşey diyemem ama İnterner Dowload Manager programı gerçekten hızlı indiriyor..

artık ne indiriyorsan..

DNS'ye birşey diyemem ama İnterner Dowload Manager programı gerçekten hızlı indiriyor..

artık ne indiriyorsan..

hiçbirşey indirmiyorum digitürkwebtvden leş şekilde izliyorum maçı 10 saniyede bir donuyo felan 5 dklık bir şarkı dinleyecek olayım 20 dk da doluyor filmi hiç sorma zaten

Şu an 5 kullanıcı var. (4 üye ve 1 konuk)

Barış Çetiner Emre Can ergun duran Sercan Horozcu

seyirci kalmayın katılın

4 2 2 2

4 2 2 1

ben bunu kullanıyorum bir sorun yaşamadım

hamachi açık ağ bağlantılarımda hep ondan olabilirmi acaba dur bir devre dışı bırakayım

156.154.70.22

156.154.71.22

şunu bi dene olmazsa.

hiçbirşey indirmiyorum digitürkwebtvden leş şekilde izliyorum maçı 10 saniyede bir donuyo felan 5 dklık bir şarkı dinleyecek olayım 20 dk da doluyor filmi hiç sorma zaten

hangi dns'yi kullanıyosun ? yavas dns server'ı ping etkilisiminde belli olur, senin bağlantında sorun var. speedtest.net'e girip sonucları yaz bide normal bağlantın ne onu yaz.

PING 222 ms DOWNLOAD SPEED 0.35 Mbps UPLOAD SPEED 0.19 mbps

PING 222 ms DOWNLOAD SPEED 0.35 Mbps UPLOAD SPEED 0.19 mbps

oha bu ne modemi felan ters çevirsen bile düzelmez tüm santrali ters çevirmen gerek anca

başka bi modem varsa ondan dene ölede düzelmezse ara hangisini kullanıyosan normal değil çünkü ping olsun download hızın olsun

Barış müşteri hizmetlerini arayıp durumunu bildir.Muhtemelen düzelteceklerdir.Yalnız kullanıyor olduğun paket belli bir gb indirdikten sonra hız düşürüyorsa ona yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt