En İyi Akıllı Telefon?

Note 3 bildiğin tablet müdür onu nasıl kullanıyorlar anlamıyorum. Hani doksanlarda omzuna koca rodyoyu alıp bangır bangır gezenler vardı ya bunu kullananları görünce aklıma hep onlar geliyor. :asd:

Ayrıca ayfonla hiçbir anroid telefon atışamaz bro, ios gömer geçer.

Öyle bir kullanıyorsunki alıyorsun Gear saatini telefon geliyor saatinden konuşuyorsun telefon cepte.

Açıyorsun appı Gstv Hd kalitesinde izliyorsun.

TubeMate'den dizi indirip yolda işte izleyebiliyorsun.

3000 mAh şarjı ne yaparsan yap bütün gün dayanıyor.

Ha olduda şarjı bozuldu çıkarıyorsun 20 euroya yeni şarj alıyorsun.

İphone'da gömermiş. Kendi eski modeline gömemeyen telefon kimseye gömemez!

BlueTapa

Öyle bir kullanıyorsunki alıyorsun Gear saatini telefon geliyor saatinden konuşuyorsun telefon cepte.

Açıyorsun appı Gstv Hd kalitesinde izliyorsun.

TubeMate'den dizi indirip yolda işte izleyebiliyorsun.

3000 mAh şarjı ne yaparsan yap bütün gün dayanıyor.

Ha olduda şarjı bozuldu çıkarıyorsun 20 euroya yeni şarj alıyorsun.

İphone'da gömermiş. Kendi eski modeline gömemeyen telefon kimseye gömemez!

BlueTapa

Akü dışında ayfonun eline su dökecek android yok müdür, kandırmayalım şimdi kendimizi. Daha rehberini bile 72 saatte açan telefon ayfonla yarışamaz.

Apple her zaman öndedir, iphone istemiyorum diyorsan Sony derim. 1,5 yildir Z kullaniyorum, kamerada leke sorunu oldu bir ara onun disinda telefon mükemmel calisiyor. Tasarimi vs.. cok güzel zaten. Üst modellerle arada fazla fark da yok yani 700-800 lira fazla verip z2 almak da cok mantikli degil.

Akü dışında ayfonun eline su dökecek android yok müdür, kandırmayalım şimdi kendimizi. Daha rehberini bile 72 saatte açan telefon ayfonla yarışamaz.

Şimdi akü nedir diyeceğim almancılar saldıracak :D

Ben kimseyi kandırmıyorum kardeşim kullanmadığım kalbur üstü telefon yok.

Senin fikrine saygı duyuyorum ama bu işten para kazanan birisine kül yutturamazsın.

BlueTapa

Ne yaparsanız yapın Samsung Wonder almayın :D rehberin 72 saatte açılması durumunu söylemiş yukarda biri, çok doğru. Her gün delirtiyo. Çözümü günde 1 kere telefonu kapatıp açmak. Öyle kendine geliyo. Biraz daha idare edip atacam artık

iphone 5s müthiş ama şarjı sıkıntı gibi beyler alacaksanız ona göre alın 6 çıksında bunu satar 6 alırım zaten 2.el aldım bu yüzden fazla zarar etmeyeyim diye :asd:

Ne yaparsanız yapın Samsung Wonder almayın :D rehberin 72 saatte açılması durumunu söylemiş yukarda biri, çok doğru. Her gün delirtiyo. Çözümü günde 1 kere telefonu kapatıp açmak. Öyle kendine geliyo. Biraz daha idare edip atacam artık

8 senelik telefon olsun o kadar

TT

Geri
Üst Alt