En İyi Assassin's Creed?

Anket

• Assassin's Creed

Oy: 1 3,1%
  • AC II

Oy: 9 28,1%
  • Brotherhood

Oy: 3 9,4%
  • Revelations

• AC III

Oy: 0 0,0%
  • Black Flag

• Rogue

• Unity

• Syndicate

• Origins

Oy: 5 15,6%
  • Odyssey

Oy: 6 18,8%
  • Valhalla

• Shadows

• Kullanılan toplam oy
    32

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness
300+ saat sıkılmadan oynadığım bi oyun olduğu için oddysey diyorum

3 defa girişip üçünde de kısa sürede vazgeçtiğim valhalla olduğu için listenin son sıraya onu koyarım. dünyası güzel olsa da karakterleri ve combati tek kelimeyle berbat bulmuştum

ikinci sırada origins
üç syndicate, viktorian dünyası epey hoşuma gidiyor
blag flag keza oynadığım en ii korsan oyunu idi sanırsam ona da dört diyeyim
bunlar dışında genel olarak ezio hikayesi iyiydi, o üçlemeye de 5

mirage baside dönmüş olsa da zevkli idi
shadowsa ise henüz girmedim

siz nasıl bir sıralama yapmaktasınız

Bu evrenden uzak birine hangisini tavsiye edersin oynayacak oyun arıyorum. Oyun geçmişim pek yok. İşten gelince bir iki saaat kafa dagitmalok birşey arıyorum

Odyssey

Ama hepsi aynı grafik ve modern animasyonlara sahip olsa ac 2 derim

Bu evrenden uzak birine hangisini tavsiye edersin oynayacak oyun arıyorum. Oyun geçmişim pek yok. İşten gelince bir iki saaat kafa dagitmalok birşey arıyorum
Odyssey > origins > ac2

Ac2 eski, oynarken sıkabilir ama hikayesi tatlıdır. Valhalla en yenilerinden ama oynamadım viking mitolojisi seviyosan oynanır

Brotherhood ve Black Flag.

Origins de güzel oyun beğendim ama onu AC oyunu olarak görmüyorum. Sonrasını zaten oynamadım. Ubisoft'un açık dünya AC oyunları her daim hoşuma gitmiştir ta ki Red Dead Redemption 2 oyunu ile tanışana kadar. O ana kadar Ubisoft'un oyun yaptığını zannediyormuşum.

Brotherhood ve Black Flag.

Origins de güzel oyun beğendim ama onu AC oyunu olarak görmüyorum. Sonrasını zaten oynamadım. Ubisoft'un açık dünya AC oyunları her daim hoşuma gitmiştir ta ki Red Dead Redemption 2 oyunu ile tanışana kadar. O ana kadar Ubisoft'un oyun yaptığını zannediyormuşum.
Rdr2 = modern sanat

AC 2 bu oyunun günümüze kadar ulaşıp markalaşmasını sağlayan başyapıttır

Odyssey de harita ve görsellik ile 2. sırada yer alır

diyorum

Beyler ben black flag'ta bıraktım oynamayı serinin geri kalanı için bir şey diyemem ama, oynadığım yere kadar değerlendirecek olursam karakter olarak Ezio derim, oyun olarak da Brotherhood.

assassins creed assassin GIF

Ayni dogum gununu tasidigim Ezio Auditore oyunlari haricine bakmiyorum

İlk oyununu oynamıştım PC'de çıktığı dönem.

Geçenlerde PS'de tekrar denedim Origins'iydi galiba ama devam edemedim. Ubisoft oyunları bayıyor beni.

Uncharted
Modern WORFIR fln seviom
hangisi iyidir bu denklemda

Şimdi aklıma geldi woodkid'in iron şarkısıyla AC revelations traileri da efsaneydi 👍

Revelations oyunu AC3 değildir videonun başlığında yanlışlık var. Brotherhood ve Revelations oyunları, AC2'nin devamı niteliğinde oyunlardır. Assassin's Creed 3, Birleşik Devletlerin kuruluş döneminde Amerika kıtasında geçer. Ezio değil de Connor Kenway karakterini yönetiriz. Black Flag oyununda yönettiğimiz Edward Kenway'in torunu olur kendisi.

Geri
Üst Alt