En iyi box-to-box futbolcu

Cevap: En iyi box-to-box futbolcu

İngiltere - İspanya maçı olsada izlesek.

Bakalım Xavi - İniesta mı yoksa Lampard - Gerrard mı üstünlük sağlayacak çok merak ediyorum.

lampard-and-gerrard.jpg
adsız.bmp

Ayhan Akman :p.Bana göre Steve Gerrard her zaman 1 numaradır.

İngiltere - İspanya maçı olsada izlesek.

Bakalım Xavi - İniesta mı yoksa Lampard - Gerrard mı üstünlük sağlayacak çok merak ediyorum.

lampard-and-gerrard.jpg
adsız.bmp

Lampard ve Gerrard'ın fizik olarak büyük bir üstünlük sağlayacağı kesin.

Lampard ve Gerrard'ın fizik olarak büyük bir üstünlük sağlayacağı kesin.

Evet, xavi ile iniesta topu koşturacak, gerrardla lampard da onların peşinden. Dolayısıyla fizik ve kondüsyon olarak çok iyi olmaları lazım:D

(Sataşıyorum öylesine:))

Evet, xavi ile iniesta topu koşturacak, gerrardla lampard da onların peşinden. Dolayısıyla fizik ve kondüsyon olarak çok iyi olmaları lazım:D

(Sataşıyorum öylesine:))

O kadar kolaymı Gerrard Lampard'ın olduğu orta sahada top koşturmak.Biraz fazla küçümsüyorsun sanki abi.

O kadar kolaymı Gerrard Lampard'ın olduğu orta sahada top koşturmak.Biraz fazla küçümsüyorsun sanki abi.

Öylesine ya, lampard da iyidir gerrard da. Güzel maç olur, eşleşirlerse. Yine de takım tertibi açısından İspanya daha ağır basıyor. Bu arada anket kapanabilir verilen oylara baktım, S. Serhat Türkel Xavi demiş dolayısıyla tartışmanın manası kalmadı:)

Öylesine ya, lampard da iyidir gerrard da. Güzel maç olur, eşleşirlerse. Yine de takım tertibi açısından İspanya daha ağır basıyor. Bu arada anket kapanabilir verilen oylara baktım, S. Serhat Türkel Xavi demiş dolayısıyla tartışmanın manası kalmadı:)

İngiltere'ye Capello eli değdi abi.O kadar kolay olmaz o iş.Defans ve orta saha olarak dünyanın en iyi takımı İngiltere.Bekler Johnson ve Cole.Defans Terry-Ferdinand.Orta sahada Gerrard-Lampard-Carrick.İki sorunu var İngilizlerin sol kanat ve kaleci.

Gerrard'ın yanında parlayan adamlar çok fazla.

Liverpool'daki Xabi Alonso ile Real Madrid'deki Xabi Alonso en basit örneği.

Gerrard'ın yanında parlayan adamlar çok fazla.

Liverpool'daki Xabi Alonso ile Real Madrid'deki Xabi Alonso en basit örneği.

Madrid en son hangi oyuncuyu parlatmış ki bu örneği veriyorsun?:) Genel olarak da örnek yanlış bence tam tersi. Xavi oynatır, gerrard oynar. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz:rolleyes:

İngiltere'ye Capello eli değdi abi.O kadar kolay olmaz o iş.Defans ve orta saha olarak dünyanın en iyi takımı İngiltere.Bekler Johnson ve Cole.Defans Terry-Ferdinand.Orta sahada Gerrard-Lampard-Carrick.İki sorunu var İngilizlerin sol kanat ve kaleci.

Kolay olur demiyorum ki... İskelet olarak bence de en iyisi ingiltere, fizik açıdan falan

ferdinand-terry

lampard-gerrard

ama genel anlamda ispanyanın orta sahası daha güçlü ve çok daha iyi anlaşıyorlar birbirleriyle. Ayrıca forvetlerde de bariz ispanya üstünlüğü var.

Madrid en son hangi oyuncuyu parlatmış ki bu örneği veriyorsun?:) Genel olarak da örnek yanlış bence tam tersi. Xavi oynatır, gerrard oynar. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz:rolleyes:

Oynatır derken kasteddiğin 2-3 adım sonrasını düşünebilir anlamımı var abi?

Oynatır derken kasteddiğin 2-3 adım sonrasını düşünebilir anlamımı var abi?

Hem o var hem de en uygun durumdaki adama en uygun pası atıyor. Oyuncunun işini kolaylaştırıyor. Gereksiz dribling yapmıyor, gereksiz şutlar ve uzun toplar denemiyor. Herkesi oyuna sokuyor yani.

Hem o var hem de en uygun durumdaki adama en uygun pası atıyor. Oyuncunun işini kolaylaştırıyor. Gereksiz dribling yapmıyor, gereksiz şutlar ve uzun toplar denemiyor. Herkesi oyuna sokuyor yani.

Sana tanıdık bir kare izleteceğim birazdan.Bakalım Gerrard 2-3 adım sonrasını düşünebiliyormuymuş?

Xavi'yide oynatanlar var Ahmet. Bunların en başında takımın sistemi ve İniesta geliyor. Xavi, İniesta yokken bu kadar önemli bir oyuncu değildi. Deco daha önemli bir yıldızdı o zaman. İniesta gelince Xavi'nin yükselişi başladı.

Gerrard ise yıllardır aynı çizgide istikrarda. Liverpool, o orta sınıf kadrosunla bile 1 kere şampiyonlar ligini kazandı, 1 kerede final oynadı daha ne olsun.

Xavi'yide oynatanlar var Ahmet. Bunların en başında takımın sistemi ve İniesta geliyor. Xavi, İniesta yokken bu kadar önemli bir oyuncu değildi. Deco daha önemli bir yıldızdı o zaman. İniesta gelince Xavi'nin yükselişi başladı.

Gerrard ise yıllardır aynı çizgide istikrarda. Liverpool, o orta sınıf kadrosunla bile 1 kere şampiyonlar ligini kazandı, 1 kerede final oynadı daha ne olsun.

Tabii sistemin etkisi büyük xavi'nin üzerinde ama onun üstündeki yük de en ağırı ve bu işi mükemmel yapıyor bence. Başka kimsenin yapamayacağı gibi yapıyor hem barca da hem de ispanya milli takımında. Liverpool da gerrard'ın yanında messi gibi bir süperstar olsaydı, ne taraftar ne de ada basını tarafından bu kadar sevilip, saygı görmezdi bence(Keçi abdurrahman çelebi meselesi). Yıllardır l'poolun yaptığı en büyük transfer torres. Barca ya baktığında rivaldo gidiyor ronaldinho geliyor o gidiyor messi geliyor. Aradaki ibrahimovic, eto'o, deco henry gibi isimleri saymıyorum bile. Bu isimlerin arasında parlamak(Bu adamları yönetip, generallik yapmak) çok daha zor bence. Neyse hakikaten bir yere varamıyoruz, size göre gerrard bana göre xavi:) Bu arada xavi'yi neden oynatan olarak gördüğümü de örnekleriyle açıklamıştım...

Bir örnek pek birşeyi değiştirmez, ama göster bakalım.

Hala izlemek istiyorsan:

Dailymotion - Beşiktaş Liverpool Geniş Özet - Spor ve Ekstrem Kanalı

2:56 bak bi.

YouTube - You'll Never Walk Alone. Liverpool

Buda senin takımın Juventus'la benim takımım Liverpool'un yaptıkları maç öncesindeki You''ll never walk alone tezahüratı.Belki Gerrard'ı neden bu kadar sevdiğimi daha iyi anlarsın.:D

kimse yazmami$ ama eskilerden REDONDO ve simdilerde tartimasiz INIESTA

Hala izlemek istiyorsan:

Dailymotion - Beşiktaş Liverpool Geniş Özet - Spor ve Ekstrem Kanalı

2:56 bak bi.

YouTube - You'll Never Walk Alone. Liverpool

Buda senin takımın Juventus'la benim takımım Liverpool'un yaptıkları maç öncesindeki You''ll never walk alone tezahüratı.Belki Gerrard'ı neden bu kadar sevdiğimi daha iyi anlarsın.:D

Sevgine laf etmiyorum ki Cem, sevebilirsin tabii ona itirazım yok:) Genel itibariyle daha komple ve daha iyi bir futbolcu gibi de düşünebilirsin ama kalkıp da bana xavi'nin gerrard dan üstün bir özelliği bile yok dersen orada konuşmanın anlamı kalmaz;) Söylediğin hareketi de izledim, o kadar özel birşey yok açıkçası, fener maçlarını izle alex 2-3 maça bir yapar bunları:)

Sevgine laf etmiyorum ki Cem, sevebilirsin tabii ona itirazım yok:) Genel itibariyle daha komple ve daha iyi bir futbolcu gibi de düşünebilirsin ama kalkıp da bana xavi'nin gerrard dan üstün bir özelliği bile yok dersen orada konuşmanın anlamı kalmaz;) Söylediğin hareketi de izledim, o kadar özel birşey yok açıkçası, fener maçlarını izle alex 2-3 maça bir yapar bunları:)

Bu sevgi bambaşka abi.O İstanbul'daki maçta 3-0dan sonra ilk golü Xavi atsa büyük ihtimalle çeviremezlerdi maçı.Gerrard'ın liderliği,ateşlemesi bambaşka.Liverpool ruhu bambaşka.Sen İngiliz olmamana rağmen aşık olabiliyorsun.Aynı ben gibi,Torres gibi.Sadece bu özellikler Gerrard'ı dünyadaki her oyuncudan üstün yapıyor.

torres_walk_alone.jpg

Geri
Üst Alt