Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.842
- 17.598
- 1.918
Bazi diziler sadece bilim kurgu diye listeye girmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 10 bunlar reis izlemediklerim
1. Band of Brothers (9,4)
3. Chernobyl (9,4)
4. The Wire (9,3)
8. Şahsiyet (9,0)
9. Firefly (9,0)
10. Dekalog (9,0)
teşekkürler reis öyle yaparım artık. hızlı izleyemem zaten başlayıp beğendiğim dizileri. sonra herşey karışıyor benim kafamda. mini dizilerle ağır ağır başlar. wire ile yaz ortasına doğru finali yaparımTamam. Şimdi mantıksal olarak ilk iki sıradaki izlemediklerinle başlayalım. Bunşar Band of Brothers ve Chernobyl ve ikisi de mini diziler. Biri 10 diğeri 5 bölüm. Bölümler 1'er saat bu da toplam 15 saat yapar. Normalde bu ikisini üç günde rahat bitirirsin. Fakat gözden kaçmaması gereken bir durum var: bunlar en iyi diziler ve birer etki süreleri olabilir. Mesela ben Breaking Bad finalinin etkisiyle 3-4 gün kendime gelememiştim. Yani bırak dizi izlemeyi televizyona bile bakmak istemeyebilirsin. O sebeble biz 1 hafta da ikisini bitirirsin diyelim. Sonraki hafta da bir sonraki en yüksek puanlı olan The Wire'a geçersin ki bu uzun bir dizi seni epeyce oyalayacaktır.
Son olarakta şunu söyleyeyim en iyilerden başlamanın bir yan etkisi sonrakileri pek beğenememek oluyor. Buda bu işin çıkmazı.
naber mert kardes,
Breaking bad mi GoT mu?
Merhaba Hakan kardeş. Şu şekilde ifade edersem tam ifade etmiş olurum ki ben ilk olarak GOT u izlemiştim. 7. sezonun ortalarına geldiğimde bir daha hiçbir diziden keyif almamın mümkün olmayacağını ve bir tarihe tanıklık etmekte olduğumu düşünmüştüm. Tek kelimeyle mükemmel birşeyin içindeydim ve GOT saati geldiğinde dünya duruyor gibiydi. O kanlı düğün nasıl unutulur söyler misin Hakan kardeş? O zamanlar o iki davarın son 6 bölüm ile diziyi sıvayacağından bihaberdim tabi. Nasıl bilebilirdik değil mi? Nasıl bilecektik ki?
Eğer bu saçmalık yaşanmasaydı yani o güzelim karakterlerin, onca efsanenin içi boşaltılıp, senaryo katledilip dizi rayından çıkartılmasaydı kısacası o kahrolasıca 6 bölüm olmasaydı BB ile kıyas bile edilemezdi. Hiçbirşey ile kıyas edilemezdi.
Ama GOT için sonuç böyle bir garabet olunca bunu sindiremesemde Breaking Bad der ve susarım. Özetlersek Breaking Bad adam gibi adamlar tarafından yapılıp, adam gibi devam edilip, yine adam gibi tamamlanmış bir şaheserdir. GOT ise gönüllerde bir yaradır.
Bende o ikisi için küfürler tükendi bitti, beddua boyutuna taşıdım hadiseyi. Star Wars nedir bre denyolar siz zaten mükemmel birşeyin parçasıydınız, George Lucas'a el öptürecek bir noktaya çıkma durumunuz vardı. Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan oldunuz. İbret-i alem oldunuz barzolar.ayni bendeki duygulari yazmissin.
sagolasin
Su D.B. Weiss ve benioffa etmedigim kufur kalmadi
ben 2009da mi ne izlemistim imdbde 9.8di diye
ya da 9.9 muydu neydi absurt biseydi
Hayri nedense bu Wire dizisi bana lokal, yerel bir şey gibi geldi. Yani Amerikan'ın sokak kültürünü, oradaki hayatı anlatıyor ama onun dışında bir evrenselliği yok gibi sanki.
izledinmi ahberto
flashforward cidden güzeldi. dizinin iptalini protesto amaçlı fanatikleri her sene toplanıp topluca bayılıyorlarmış