en iyi futbolu beşiktaş oynuyor

Aynen bugün Mete diye bir çocuk oynadı, maçı tek başına götürdü. Maçtan önce konuşuyor başkanları sonrası tiyatro.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

maçı izlemedim, foruma da bakmadım.

- 0-0ken rosierin kırmızı kart artı penaltısı
- bize olsa direkt verilecek pjanic'in kırmızı kartı
- necip'in rakip hücuma çıkarken 4 kere direkt rakibi indirmesine rağmen kart almaması

şunlardan biri olsa bocalayacakları maçı rahat kazanmışlar, sergen yalçın ve şerefli beşiktaş'ı tebrik ederim, yalakları da yalamay devam etsin.

Rossier Tayyib'in oğlu olsa anca bu kadar kollanırdı. Hatay rezaletleri vs. herşeyi sümen altı edip şampiyon oldular. Ancak birileri istediği kadar kabul etmesede inkar etsede bütün bunlara rağmen biz rakibin kollanmasından daha çok kendi kendimize şampiyonluğu satıp BJK'yi bu hale getirdik. Hoca geçen sene şampiyonluğu satmak için büyük mücadelenin içerisindeydi. BJK'nin bu kadrosunun mimarı Sergen değil Fatih Terim'dir.

Geçen sene 40 maçta 1 asist yapamayan ısrarla forma verilen Arda nerede ?
Geçen sene ısrarla forma verilen Emre Akbaba'nın ne olduğu belli olduğu halde sözleşme uzatılıp üzeri neden şimdi çizildi ?
Geçen sene makina gibi gelen Mustafa Muhammed ve Onyekuru nasıl olduda 1 ay sonrasında çöp oldular ve hala Mustafa Muhammed mobling yiyor hoca tarafından.
İstediğiniz kadar balık hafızalı olun ben ısrarla 3-5-2 saçmalığı yüzünden defansın top kayıpları sonrası yediğimiz golleri unutmuyorum.Yukarıda saydıklarım dışında bir sürü şey yüzünden şampiyonluğu verdik.

Bazı FT savunucuları Sergen güzellemesi yapanlara sinirlenip ağzına geleni söylese de görünen köy kılavuz istemez. TFF+ Sergen + Koç+ Nihat üst üste gelse bizi şampiyonluktan edemezdi ancak hoca bunu başardı. Bu bütün sürecin baş mimarı başımızdaki hocadır.

Adamlarda eline gelen fırsatı iyi değerlendirdiler.

Son düzenleme:

- necip'in rakip hücuma çıkarken 4 kere direkt rakibi indirmesine rağmen kart almaması

şunlardan biri olsa bocalayacakları maçı rahat kazanmışlar, sergen yalçın ve şerefli beşiktaş'ı tebrik ederim, yalakları da yalamay devam etsin.
Forumda 2-3 dallama var gözüme kestirdiğim hele bir tanesi sergenin kıçını yalayacak kıvamda, tinercilere çakmağı çakıp yollayalım forumdan admirim

Forumda 2-3 dallama var gözüme kestirdiğim hele bir tanesi sergenin kıçını yalayacak kıvamda, tinercilere çakmağı çakıp yollayalım forumdan admirim
isim alayım.

btw benim derdim sergen ve ft değil, benden sonra yazanlar niye ısrarla bunlardan bahsetmiş anlamadım da.

beşiktaş niye bu kadar aleni kollanıyor ve niye kimsenin sesi çıkmıyor, ne olması lazım mesela ses çıkması için? aleni penaltı, aleni kırmızı kart verilmemiş bunu göz ardı edip tjk yalamak neyin kafası?

bjk geçen sene rakiplerinden daha iştahlı oynadı kabul etmek gerek

iyi oyun denince trde akla bu geliyor

oysa sergen ve bjk sahada taktiksel olarak en ufak fark yaratmadı

bunu diğer takımlar da yapamayınca iştahlı olan kazandı

sergeni şimdi şlde görün

İşte bu düzeni değiştirecek gücümüz yok. Yetkililerin bir kişi tarafından atandığı bir ülkede mücadele ediyorsun. Bir TFF başkanı atanıyor, yönetimimiz karşı çıkamıyor. Hakem kurulu atanıyor, bir etkimiz olmuyor.

Sahada fark yaratmamız gerekiyor bu ortamda başarılı olmak için. Düzenden yakınmanın bize faydası yok. Futbolda yaptığımız hataları azaltmamız lazım. Sen 2-0'dan sürekli maçı veren bir takım olursan istediğin kadar hakemlerden şikayet et, hiçbir etki yapmıyor. Rakiplere fark yarattığımızı göstermemiz lazım.

bjk geçen sene rakiplerinden daha iştahlı oynadı kabul etmek gerek

iyi oyun denince trde akla bu geliyor

oysa sergen ve bjk sahada taktiksel olarak en ufak fark yaratmadı

bunu diğer takımlar da yapamayınca iştahlı olan kazandı

sergeni şimdi şlde görün
İştahlı filan oynamadilar. Dünkü maç gibi en kritik anlarda verilmeyen penaltılar kırmızılar ile rakipler sindi ve bir sürü puan kazandılar. Sonra geldiler bizden 3 yiyip evlerine döndüler.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her tarafa şirin gözükmeye çalışan çakma objektiftir. Her tarafa yaranmaya çalışır. Bir halt bildiği yoktur aslında

Derdim bjknin iyi bizim kötü(!) oynayınca iyiye iyi ya da kötüye kötü denilmesi değil. Derdim bjk aleni kollanır biz doğranırken bunu gözardı edip bjk yalarcasına onları göklere çıkarmaktır.
En ufak örnek geçen sene eğer Babel'in omzuna çarpıp attığı gol verilse biz şampiyonduk ve bunun gibi ince doğramalar oldu geçen sezon. Bu yalamalar bunları gözardı ederek bjk yi uzay takımı muamelesi yapıyor.

bjk dar kadrodan iyi verim alıyor ama acayip kollanıyor ve aslında top mop oynamıyor

Ama bu bizim kötü oynadığımız ve kadrodan neredeyse hiç verim alamadığımız, sık sık idmanda adele sakatlıkları yaşadığımız, gelen oyuncunun 4-5 hafta sonra performansının düştüğü, düşen oyuncuyu da teneke bağlayıp zararına yolladığımız, 3 yıldır defanstan top çıkarma sorununa çare bulamadığımız, doğru düzgün atak organizasyonu yapamadığımız, duran toplarda hiç etkili olamadığımız, kornerlerde ise rezalet olduğumuz gerçeklerini değiştirmez

Kendimize bakalım
Çünkü şunlardan 2 tanesini çözsek tüm bunlara rağmen fark ata ata rahat şampiyon olurduk, oluruz

ek olarak o dönem hiç izlemedim ama.

15/16
16/17 sezonları için de oğuzhan ve vida'nın yaptıkları, quaresma'nın omuz atması falan dönüyordu sürekli.

muhtemelen o senelerde de anca aleni kollanarak şampiyon olmuşlardır.

Bjk yıllarca gs fb arasında ezilip kalan bir klüp,ziyadesiyle bunu suyun karşıda söylüyor sadece gönül verdiğim galatasaray değil.
Uzun soluklu başarısız bir sönemden geçen fb den sonra ufaktan türk futboluna katma değer diye sunulmaya çalışılan bir klüp,ilk aşama başakşehir ile bjk yaratılmaktı ,olmayınca masaya 3 büyük (tarihsel elbette öyle de) başarı kıstaslı sunuldu .
Bu iş fb nin şampiyon olmasıyla yıkılır ait oldukları yere dönerler .
Hatta bizde fb nin sürünmesinden kaynaklı bjk iticiline uzun süre ses etmedik

ve özette sadece rosier'in el pozisyonu var, onu da koymasaydılar herhalde bjk'yi kolladıkları apaçık ortaya çıkar diye koydular özete

ilk 2 hafta 3 tane bu hafta 1+4(hadi 2 diyelim) tane yani 4 hafta da 5 kartlık pozisyon özetlerde yok yine...

sanki kendin bjk övücü mesajlar atmıyormuş gibi bir de ahkam kesmişsin.

Geri
Üst Alt