En Kötü İnternet Firması (Fiyat-Performans)

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
İyisi olmadığı için soruyu böyle sormak istedim buyrun.

bir tek ttnet kullandım bundan kötüsü ve pahalısı da olamaz heralde.

Diğerleri hakkında pek bilgi sahibi olmasam da fiyatla orantılandığında en kötüsü TTNET'tir herhalde. :)

kalitesizlikte dünyada hiçbir firma ttnet ile yarışamaz.

Eger superonline fiber varsa bulundugun yerde tavsiye ederim

Ankara'da 1 yıl TTnet, 2 yıl Uydunet kullandım. Uydunet >>>> ttnet.

İstanbul'dayım, 8 ay ttnet kullandım.Geçen ay Fiber Superonline gelir gelmez aldım. Superonline >>> Uydunet >>>>>Ttnet.

ttnet'e İstanbul'da 69TL verdim. Paketim gereği 8mbit'e kadar çıkması bekleniyordu. Ancak 8 ay boyunca en çok gördüğüm hız 1mbit oldu.

Şimdi superonline'dayım. Taahhüt ettileri 50mbit. Verdikleri 52mbit. Fiyatı ise 59TL ilk sene, seneye 69TL. Üstüne bir de Galaxy Tab3 aldım.

Ttnet rezalettir.

TTnet ve Uydunet kullandım şimdiye kadar. TTnet çok kötü, Uydunet ise vasat. Superonline fiberi deniycem imkan olursa.

iyisi olmaz mı ya. superonline fiyat kalite performans açısından çok tatmin edici

TTNET aslında 2-3 şeyi düzgün yapsa kötü sayılmaz.

- Fiyatı abartı pahalı.

- AKK denen saçmalığa son vermesi lazım veya minimum 150GB olarak güncellemesi lazım.

- En düşük hızını 2014 yılında 8mb yapmalı. Diğer hızlar ve 8mb'e kadar olan hız komik oluyor.

Dünyada ve Türkiye’de İnternet Hızları ve Kullanıcı Fiyatları | Farklı Bir Bakış | Nitelikli Haber

internet-speed-and-costs.jpg

En iyisi Superonline o kesin

TTNET dışında bir internet sağlayıcı kullanmadım ama nefret ediyorum süperonline önermişsiniz biraz araştırdım geçmeyi düşünüyorum ciddi anlamda böyle rezillik olamaz çünkü nefret ettirdi.

5 mb hızı geçtiğimi hiç görmedim sürekli 2 mb civarında hızım oluyor hız 2 mb gösterse bile her hangi filmi bırakın 720 p yi 480p de bile izleyemiyorum doğru düzgün.

Bunun dışında sürekli durduk yere internet yavaşlıyor rezil bir şekilde bugün hele 360p de bile film izleyemedim belli bir süre internet hızından dolayı.

Şu ana kadar defalarca 0.20 mb gibi hızlar gördüm ve her ay 69 lira alıyorlar yazık günah verdiğimiz paraya.

Ankara'da 1 yıl TTnet, 2 yıl Uydunet kullandım. Uydunet >>>> ttnet.

İstanbul'dayım, 8 ay ttnet kullandım.Geçen ay Fiber Superonline gelir gelmez aldım. Superonline >>> Uydunet >>>>>Ttnet.

ttnet'e İstanbul'da 69TL verdim. Paketim gereği 8mbit'e kadar çıkması bekleniyordu. Ancak 8 ay boyunca en çok gördüğüm hız 1mbit oldu.

Şimdi superonline'dayım. Taahhüt ettileri 50mbit. Verdikleri 52mbit. Fiyatı ise 59TL ilk sene, seneye 69TL. Üstüne bir de Galaxy Tab3 aldım.

Ttnet rezalettir.

Ben de bu kampanyadayim cok indirme yaparim diyosaniz 100 gb yetmez diyosaniz gece kusu kullanmistim onceden onu tavsiye ederim bana bu yetiyo ama

Ben de bu kampanyadayim cok indirme yaparim diyosaniz 100 gb yetmez diyosaniz gece kusu kullanmistim onceden onu tavsiye ederim bana bu yetiyo ama

Hayli hayli yetiyor. Ben inceledim kampanyaları. En iyi bu geldi bana. Eşimde tablet istiyordu kendime ipad almıştım :D hediyesini ona verdim aradan çıkmış oldu:)

İstendiğinde online işlem merkezinde fırsatlar oluyor. Geçen hafta fatura öderken gördüm mesela, 1 TL'ye sabah 6'ya kadar 100mbit buffer veriyordu. Ama gayet çok çok çok yeterli bu hız.

Akk dan haber ver. Bende 20 mbit ttnet ama 10 bilemedin 15 gun sonra 3 mbit kulaniyoruz rezillik eskiden akk yoktu ya ne guzeldi

100GB daha iyisi varsa buyur getir. Ancak AKK olunca'da 3mbit'e düşüyor.

Ben diyorum ki sana ttnet bana en çok 1mbit verdi. 8 ay kullandım mecburiyetten. 69TL'de üstüne ödedim.

AKK olursa, 3mbit. Yine yeter. Kabulum yanlış birşey de abartmamak lazım. Benim ihtiyacım iş ile ilgili ağırlıklı olarak. Sonra surfing sonra indirme. Online oyun falan zamanım yok. Ama belki bu hızı aldıktan sonra FIFA14 ile geri dönüş yaparım yaz sonu Ps3'te.

Son olarak, fiberde de AKK'sız vardı. 79 TL idi sanırsam. Onu alabilir isteyen. TTnet'ten her türlü fersah fersah iyi.

Geri
Üst Alt