En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719860107399.png

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için Sevilla'ya 16+2 milyon euro teklif etti.

Sevilla'nın, Youssef En-Nesyri için 20 milyon euro'nun üzerinde bonservis beklentisi var.

📰 Marca

21-07-2024:
Fenerbahçe ve Sevilla, Youssef En-Nesyri transferi konusunda 25 milyon €'ya anlaşma sağladı.

-Ödeme 22 milyon € peşin + 3 milyon € bonus şeklinde.

-Senelik 6 milyon euro maaş

-Youssef En-Nesyri, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere yarın İstanbul'a uçacak.

📰 ABC de Sevilla

25-07-2024:

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferinin detaylarını KAP'a bildirdi.

Bonservis: 19.5 milyon euro (8 taksitte ödenecek)

1721902736183.png

Nasıl ki bu adam? Olm Sevilla sulu götürür susuz getirir sizi...

Bu adama bu paraları verirlerse Mourinho'nun Süper Ligi nasıl analiz ettiği şekillenmiş olur. Hava toplarında etkili atletizmi yüksek bir adam. Ama istikrarsız. Tek istediğim böyle istikrarsız topçuların peşinden koşmaya devam etmeleri.

Mou ağır oyuncuları sever sırf o yüzden yıllardır matici her gittiği yere götürüyor :asd:

Biz Arap topçulardan kaçıyoruz bunlar da Arap takımı kurmaya çalışıyor gibiler.

Yali cocugunu bi de bu arap kilikli Adam gondiklicek demek..

Oh cok guzel olacak gene cok eglencez

Bu paralara hemen alsınlar ellerinde patlar.

Hemen hemen 20 milyon euro yu 27 yasina girmis adama gömmekte inanilmaz bir yatirim Süper Lig için. 20 milyon total pakette degil, tek bonservis. Oha

islam slimani izleyecez gibi bu senede.mali başkan kaldığı sürece rahatız

Ligin fizik kalitesine göre üst düzey kalır lig için fazlasıyla yeterli.Penaltı+vermeyecekleri hücum faullerle beraber 25 atar.

Neseyri +el kaabi ikisi bağ kur lu dzeko yapmaz
Abartmayın yani ikiside ağır oyuncular sprinter diyenler gördüm şaka sanırım 🙂

Şuayip'i bilmem de Ceko'dan iyidir. En azından diri
Bats'tan artısı hava topları ve bağlantı oyununda daha iyi olması olur. Ama bildiğim son vuruşları dengesizdi diye aklımda kalmıştı. Tabi geçen sene takip etmedim son hali nasıldır bilmiyorum. Lukaku, Lewa, Mitroviç'ten buralara düşmüşler demek ki. Mou'nun ilk tercihi olma ihtimalini pek vermiyorum Lukaku falandır onun ilk tercihi.

Geri
Üst Alt