Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
25 atsın bide bana atsınLigin fizik kalitesine göre üst düzey kalır lig için fazlasıyla yeterli.Penaltı+vermeyecekleri hücum faullerle beraber 25 atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 atsın bide bana atsınLigin fizik kalitesine göre üst düzey kalır lig için fazlasıyla yeterli.Penaltı+vermeyecekleri hücum faullerle beraber 25 atar.
Erayım rakam çok matah bir adam değil zaten fakat enflasyon futbolda da var. Telaffuz edilen rakamlara pek alışamasak da.İlk sezon 17 lig maci 4 gol
2. Sezon 38 lig maçı 18 gol
3. Sezon 23 lig maçı 5 gol
4. Sezon 32 lig maçı 8 gol
5. Sezon 33 lig maçı 16 gol
Böyle dengesiz bir adam 15-20m gömmek tam kumar. Bizim ligde bu kadar dengesiz profil iş yapmaz. Diagne de böyle dengesizdi mesela
Tam isabetli bir yorum. Yavaş diyenler hiç maçını izlemedi galiba. 2-3 yıl önce bir Madrid maçı izlemiştim adam madrid defansını önde yakalayınca felç etmişti. Fakat Fener'e karşı takımlar kapalı oynayacak o yüzden Dzeko kadar katkı vermeyecektir. Eğer bunu birinci forvet alacaklarsa bizim için çok iyi olur .El nesry kötü bir forvet değil boylu poslu boyuna rağmen hizida iyi önüne atsan koşar top sürer ama işte Arap oyuncu turkiyeye gelip salabilir
Birde bitiriciligi biraz düşük saç baş yoldurabilir forvet işi risktir
Falcao geldi tutmadı bu ligte
Tutmuş forvetin bırakıp başka oyuncu almak tam salaklık gomis örneğinde gördük
Birde bu adama 20 milyon euro bağlamak oda saçmalık
Forvetin tutmazsa taş gibi takımında olsa hersey cope gidiyor
Enes Ünal'ın bile istatistik kastığı ligde ki gol sayılarına bak, müthiş gerçekten. Derhal gelsin.İlk sezon 17 lig maci 4 gol
2. Sezon 38 lig maçı 18 gol
3. Sezon 23 lig maçı 5 gol
4. Sezon 32 lig maçı 8 gol
5. Sezon 33 lig maçı 16 gol
Böyle dengesiz bir adam 15-20m gömmek tam kumar. Bizim ligde bu kadar dengesiz profil iş yapmaz. Diagne de böyle dengesizdi mesela
şunu gördüm ya ....çok rahatım şu an.
trajedi
dram
komedi
ne arasan var şu tivitte
değil tabiiki ama komik geldi çok.Bu Mou'nun kendi hesabı değildir herhalde.
Buna 20 veren 40a gider daha büyük çöp bulurBuna 20 veren 40 verip başka topçu da alır.