Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.833
- 4.537
- 1.468
cok bos transfer, kim akil ettiyse doktora görünmeli. kesin acunun parmagi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstikrarsız bir adam dedik. Zeki bir oyuncu değil fiziğiyle oynayan biri yine. Dzeko'yu dediğin gibi kesmesi zor.bu herifin iyi forvet olmadıgını burada anlatıyorduk ,ama izlemeyen arkadaslar burada öyle bir övdüler ki
zannedersin gyköres filan aldılar
bu herifin 45 yasındaki dzekoyu kesemez dedik daha kac ay önce
dzeko inanılmaz iş ahlakı olan bir adam 40 yasına geldi hala tek gün sakatlanmıyorİstikrarsız bir adam dedik. Zeki bir oyuncu değil fiziğiyle oynayan biri yine. Dzeko'yu dediğin gibi kesmesi zor.
Neden bu adamı ilk olarak düşünmüyor? Şimdilik mi yoksa yedek olarak mı görüyor çingene.Kötü forvet falan değil, 20 milyon euro etmez o ayrı
Zira 20 m euroya adam alıp ŞLye katılamayan takım maldır
Biz de katılamazsak biz de malız
fb - nesyriKötü forvet falan değil abartmayın ya yine, 20 milyon euro etmez o ayrı
Ne garip adamlarsınız skimanski gibi malları översiniz böyle ligde her türlü iş yapacak adamları gömersiniz
Zira 20 m euroya adam alıp ŞLye katılamayan takım maldır
Biz de katılamazsak biz de malız
Dzeko bayağı iyi oynuyor açıkçası, bu durumda ben de olsam kesmezdim.Neden bu adamı ilk olarak düşünmüyor? Şimdilik mi yoksa yedek olarak mı görüyor çingene.
Dzeko bayağı iyi oynuyor açıkçası, bu durumda ben de olsam kesmezdim.
Asıl İrfan’ı oynatmaması mallık
bizim sara'ya da, buna da 1 ay süre verdim. şöyle 4-5 maç oynansınlar anlarız. şu an ikisi de 18-20 kağıtlık topçu değiller gibi gözüküyor. bariz.Ceko'dan iyiymiş bu herif.
İkisi de 15lik bile değil zaten ama Ceko'dan iyiymişbizim sara'ya da, buna da 1 ay süre verdim. şöyle 4-5 maç oynansınlar anlarız. şu an ikisi de 18-20 kağıtlık topçu değiller gibi gözüküyor. bariz.
fb'in 2 yılda 45 m euro bağladığı süperstar hocasına daha havalı bir kadro kurmasını beklerdik bu arada.