En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

olm bu adam kilo mu aldı geldikten sonra

slimani samatta karışımı bişey.

Bu tarz arap kökenli afrikali topçular mental olarak böyle olaylardan sonra kaybolma şansları yüksektir. Bu herif iyi yaptığı herşeyi yavaş yavaş kaybedecek. Taraftarlari dibi boylatacak buna. 4-5m a elden cikarirlar gittiği yerde goller atarsa 7 ceddine bide öyle söverler

İlk geldiğinde bizimkilerden auvv uvv çekenler yine döt oldu

Ben fblilerden çok bunların döt olmasına gülüyorum

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

geçtiğimiz sene 40 milyon Euro resmi teklif almış. Geçen yaz sonu yine Milan'dan 30 küsür milyon Euro ciddi teklif almış çok değerli bir futbolcu...

1-2'ken iyi kontrol edip iyi vurdu orada gol sanıp tam üzülüyordum ki sağolsun yine dışarı atmış.

2 tane araba 35 milyon gömdüler tadic be dzeko sakatlansa ilk 3e giremezler

Transfermarkt'da degerine bi 2m daha ekleyelim lutfen.

Zaten takimi o ikili goturuyor, dedigin gibi onlara birsey olsa mac kazanamazlar.
Kesinlikle alper ,abartı filan değil, ismail dönemine göre takım oyunu bitik ki dzeko ve tadicte yaşlı yani fiziken dayanamazlar ocaktan sonra düşüş başlar
Mounun en büyük eksisi ise kartal dönemi oyunu bozması ve iyi yerlileri çöp etmesi oldu bence herif irfan memnun değilsen gidebilirsin demiş :asd:

öyle parasını verip de bilmemne sitelerinde komik bahanelerle değer yükseltmeye benzemez bu iş.

şimdi bunun değerini 100 m euro, osimhen'i de 1m euro yapın bakalım, orman evlatları.

Geri
Üst Alt