En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

sevilla güzel geçirdi bu kaskalı valla helal olsun büyük transfer başarısı ayağı olmayan santrafora 20 milyon euro verdiler :ROFLMAO:

Şampiyonluk gitmiş artık. Bu saatten sonra...

İster içsinler şarabı.
İster satsınlar arabı.

Beni ırgalamaz.

Bunun 19.5 olduğuna mı güleyim, sezon ortası 30 falan verdiler de satmadılar haberlerine mi güleyim bilemedim :D

Avrupaya degilde, ama araplara herhalde rahat kar yaparak satarlar.

Bu adama bu paraları verirlerse Mourinho'nun Süper Ligi nasıl analiz ettiği şekillenmiş olur. Hava toplarında etkili atletizmi yüksek bir adam. Ama istikrarsız. Tek istediğim böyle istikrarsız topçuların peşinden koşmaya devam etmeleri.
✍️

bundan beteri maximen bence ..kira bedeli neydi 10-11 mi ? sezonun yarsında kullanmadılar da zaten.

İlk sezon 17 lig maci 4 gol
2. Sezon 38 lig maçı 18 gol
3. Sezon 23 lig maçı 5 gol
4. Sezon 32 lig maçı 8 gol
5. Sezon 33 lig maçı 16 gol

Böyle dengesiz bir adam 15-20m gömmek tam kumar. Bizim ligde bu kadar dengesiz profil iş yapmaz. Diagne de böyle dengesizdi mesela
Allah'a şükür yanıltmadı bizi El besili

Fenerbahçe'nin bizden başarılı olduğu nadir şeylerden biri oyuncu satmak. Bunu da okuturlar birine aldıklarından fazlaya.

Bu arada bildiğin göbeği var herifin. 2 metre koşamıyor. Bu paraya alınabilecek en kötüsünü almak için aylarca uğraştılar bir de. Komedi resmen. Ama renktaşlara katılıyorum, Araplar filan alır bunu, zarar etmezler.

Geri
Üst Alt