En-Nesyri, Fenerbahçe'den Ayrılıp Al Ittihad'a Transfer Oldu

Oğlum heriflerin ülkesinde transfer dönemi bitmedi mi nasıl nesyri oraya gidebiliyor böyle saçmalık var mi

Her satilan oyuncuda Karşılıklı Sona Erdirme yazmiyor mu zaten?

TFF, En-Nesyri'nin Suudi Arabistan'a transfer olduğunu açıkladı.

Abi dönem bittikten sonra sadece kendi liginden serbest topçu alabiliyor diye biliyorum ben
bilmiyorum ya bu araplardan her şey beklenir belli ki bir açık bulmuşlar işte iki tane şerefsiz kulüp bir araya gelip

belalarını bulsunlar bu konuyu konuşmak da sıktı

iyi bir forvet almamaları lazım bu saatten sonra bir o kaldı

1770153665914.webp

12m bonservis vermişler Kanteye vay be gemisleri yakmışlar 35 yaşında adama 12m bonservis

Karsilikli fesihler, el altindan paralar, Kante'yi alabilmek icin demek ki. Oglum, Kante bu kadar muhim degil lan. Mal mi bunlar? Sidikli disinda forvet yokken 4 tane on liberolari olacak. Ismail'le Edson kenarda oturacaklar. Akil tutulmasi.

Bi yandan da adamlarin tek derdi bu sene sampiyonluk. Ne orta vade, ne uzun vade umurlarinda degil. Guendouzi gibi duz adama 30m, 29'luk Lookman'a 40m, 35'lik Kante icin En Nesyri'yi feda etmeler, dunku sidikli bebeye 25m. Tum bunlari devre arasi yapiyorlar. Gozunu kan burumus adamlarin. Kafayi yemisler.

El altından bir de para alacaklar. Sonra biz gotumuzu yirtiyoruz bunlar parayı nereden buluyor diye. Bu Fener'e siyaset arkasindayken hiç bir şey olmaz.

Nerde katakulli yollar varsa hep bunlar baş vuruyor o yollara.

Şikeci sahtekârlar.

Karsilikli fesihler, el altindan paralar, Kante'yi alabilmek icin demek ki. Oglum, Kante bu kadar muhim degil lan. Mal mi bunlar? Sidikli disinda forvet yokken 4 tane on liberolari olacak. Ismail'le Edson kenarda oturacaklar. Akil tutulmasi.

Bi yandan da adamlarin tek derdi bu sene sampiyonluk. Ne orta vade, ne uzun vade umurlarinda degil. Guendouzi gibi duz adama 30m, 29'luk Lookman'a 40m, 35'lik Kante icin En Nesyri'yi feda etmeler, dunku sidikli bebeye 25m. Tum bunlari devre arasi yapiyorlar. Gozunu kan burumus adamlarin. Kafayi yemisler.
En iyileri ismail yedek kalacak üstelik

İzlemesi keyifli bi surec olacak

Geri
Üst Alt