Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
Oğlum heriflerin ülkesinde transfer dönemi bitmedi mi nasıl nesyri oraya gidebiliyor böyle saçmalık var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serbest oyuncu olunca alabiliyorlarOğlum heriflerin ülkesinde transfer dönemi bitmedi mi nasıl nesyri oraya gidebiliyor böyle saçmalık var mi
Abi dönem bittikten sonra sadece kendi liginden serbest topçu alabiliyor diye biliyorum benserbest oyuncu olunca alabiliyorlar
mertis'in yazdığı gibi dün yaşadıkları problemi böyle çözmüş oldular
Ronaldo haklı mıAhahha herif al ittihad gitti. Var ya işte transfer şikesi böyle bir şey.
Bu herifler krasice delirip tete için 50.000 twit atmış ne bekliyorsun abiLookman icin cildirmalari cok normaldi ellerinde hucumcu yok ama kante diye delirmeleri hic normal degil
bilmiyorum ya bu araplardan her şey beklenir belli ki bir açık bulmuşlar işte iki tane şerefsiz kulüp bir araya gelipAbi dönem bittikten sonra sadece kendi liginden serbest topçu alabiliyor diye biliyorum ben
Daha iyi.gelsin oynasın gorek neymiş son hali12m bonservis vermişler Kanteye vay be gemisleri yakmışlar 35 yaşında adama 12m bonservis
En iyileri ismail yedek kalacak üstelikKarsilikli fesihler, el altindan paralar, Kante'yi alabilmek icin demek ki. Oglum, Kante bu kadar muhim degil lan. Mal mi bunlar? Sidikli disinda forvet yokken 4 tane on liberolari olacak. Ismail'le Edson kenarda oturacaklar. Akil tutulmasi.
Bi yandan da adamlarin tek derdi bu sene sampiyonluk. Ne orta vade, ne uzun vade umurlarinda degil. Guendouzi gibi duz adama 30m, 29'luk Lookman'a 40m, 35'lik Kante icin En Nesyri'yi feda etmeler, dunku sidikli bebeye 25m. Tum bunlari devre arasi yapiyorlar. Gozunu kan burumus adamlarin. Kafayi yemisler.