En Sevdiğiniz Dizi?

Cevap: En Sevdiğiniz Dizi ?

En sevdiğiniz dizi başlığı olduğu için ben Prison Break yazıp bırakmıştım.Madem diziler yazılıyor bende yazayım gerisini :)

Oz(hapishane hayatını anlatan müthiş bir dizi)

The Sopranos (tarihin en iyi dizilerinden biri mayfa-insani ilişkiler)

It's Alyways Sunny In Philedelphia ( Danny De Vitoda rol aldı .İki İrlandalı elemanın barı ve çevrisinde gelişen olaylar)

Lost( şu dizide artık birşeyler netleşsin yalvarıyorum )

Heroes ( Hiro için izliyorum, gerisi beş para etmez)

Carnivalé ( tarihin en iyi dizilerinden biri yine, bitmemesi için çok kampanyalar düzenlendi ancak iki sezon toplam 24 bölüm ile ekrana veda etti)

How I Met Your Mother ( en komik dizilerden biri,adından da anlaşılacağı üzere güzel bir temele dayanıyor)

Leverage ( Ocean's 11 tarzı bir dizi, ilk sezonu geçen yazdı, beğenilince bu yaz devam kararı alındı, ikinci sezon başladı)

House ( tarihin en iyi doktor dizisi, en sevdiğim dizilerden biridir, 5. sezonu da bitirdik )

The Mentalist ( ortalama üzeri güzel dizi)

Eleventh Hour ( çok iyi bir FBI dedektiflik dizisi)

Family Guy ( Stewie, Brian muhabbetleri ile başladığım, tek bir bölümü kaçırmadan izlediğim animasyon )

South Park ( Cartman adamımsın,veled bir birayla Güneyliler-Kuzeyliler savaşı başlatacak kadar dahidir :) )

American Dad ( inanılmaz komik, dokundurmalar dolu bir animasyon daha)

Nip Tuck ( adamlar Amerikanın yarısını elden geçirdi, ee yuh yani)

Dexter (dünyanın en kusursuz katil polisi - seviyoruz seni Dexter)

Mad Men ( Cnbc-e de reklamı yapılırken söylendiği gibi "reklamın dahi çoçukları" )

Kyle XY ( eski kız arkadaşımla izlediğim , sevimli bir dizi, dahi-dahileştirilmiş çoçuk ve gerçekleşen olaylar)

Chuck ( asgari ücretle dünyayı kurtarmak-sloganı bile komik, Fulcrum ajanları(bunlar kötü ajanlar) neden hep güzel buarada )

24 ( Türkiye'ye terörizme destek verdiği b.ku atılana kadar izlediğim ama arşivimde tam olarak bulunan dizi)

Ekleyeceklerim var, zira indirme olayı bitmez.İndirmiş olduğum ama izlemediklerimi yazmadım...

Chuck ve Supernatural'i izliyorum. Supernatural'in konusunu anlatsam ''saçma olum'' tarzında milyon tane mesaj gelir fakat cidden süper yahu. Kiminle konuştuysam hep ''konu saçma aga'' gibi bir cümle ile yaklaştılar fakat sonunda hep yanıldılar. Ne diyeyim, izleyin izlettirin. :D

Atvde yeni bi dizi basladı ölüm noktası diye tavsiye ederim yabancı dizi öyle kıytırık dizi degil

s611jl.jpg

Heroes , LOST , FRINGE , PRISON BREAK Bunları seviyorum..

Chuck ve Supernatural'i izliyorum. Supernatural'in konusunu anlatsam ''saçma olum'' tarzında milyon tane mesaj gelir fakat cidden süper yahu. Kiminle konuştuysam hep ''konu saçma aga'' gibi bir cümle ile yaklaştılar fakat sonunda hep yanıldılar. Ne diyeyim, izleyin izlettirin. :D

Hele o Jensen Ackles'in esprileri yok mu :D

Favorim Jared (L) :D

brotherhood_header.jpg

Cok saglam dizi. Sopranos kalitesinde.

Türk dizi izlemiyorum neredeyse prison,lost heroes..

Prison Break ve Lsot kadar keyif verecek yabancı dizi önerileriniz ..?

OZ'u tavsiye ederim.Bende bir iki güne başlıcam.Kime sorduysam şiddetle tavsiye etti.Hapishane yaşamını anlatan bir dizi.

1-2-3-5-6. sezonlar 8, 4 sezon 16 bolum. 2 kere izledim diziyi, 10 kere daha izlerim.

Bulduğum videoların hepsi ölmüş . . Yardım ederseniz sevinirim . .

O ne demek yahu cok degisik bir tabir.

Geri
Üst Alt