en stresli sezon?

Sami Karakoç

İmparator
bu sezon kadar stres yaşayıp sinirlenip gerildiğiniz başka bir sezon oldu mu?

8 puan geriden geldiğimiz sezon çok stres yaşayıp açmıştım ağzımı vermiştim coşkuyu tüm takıma.

Bu sezon, bu güne kadar çok da kötü durumda değildim puan olarak iyiyiz ts yi yendik fb yi yendik zorlu deplasmanları kayıpsız atlattık bugün derede boğulduk sadece.

2006 çooook zordu.
Öteki sezonlar şampiyon olacağımızı önceden tahmin edebiliyordum.

Gscimbom mobil

Adnan Polat 20 45´de Sampiyon Galatasaray dediginde gülüp gecmistim. Harbiden de tuttu. En zor sampiyonluk oydu, ve en zor sartlarda ve bir okadar önemli. O sezon sampiyon olamasaydik Fenerbahce 3´de 3 yapip belkide mental olarak degisik bir winnerlik elde edecekti. Ancak Fenerbahce icin aslinda sonun baslangici oldu.

Ancak gerilim konusunda bu sezonun seviyeyi bence oldukca yüksek. Sampiyonluk sürekli ortada, bir türlü arayi acamiyorsun, tam köse döndük derken, yine takiliyorsun bir yerde. Besiktas en azindan Konya´da puan kaybetmesi gerekiyordu. Bizde onlarda 4´de4 yaptik oradan beri. Simdi ise fire verdik.

Sezonun sonlarına doğru çok fazla stresli girdiğimiz şampiyonluklarımız oldu ama baştan sona stresli sezon dersek 2014-2015 sezonu diyebilirim. Başta Prandelli ile rezil performans şampiyonlar liginde berbat oyun sürekli fark yememiz sonrasında Hamza ile daha iyi ama sürekli mahkum şekilde oyunla sinir harbi içerisinde şampiyon olmuştuk. 2006, 2008, 2012, 2013 ve 2018'de iyi futbol oynuyorduk zaten. 2019'da zar zorda olsa son maça getirebilmiştik.

Şampiyon olamadığımız sezonlar içerisinde ise 2010-2011 sezonudur. Galatasaray tarihinin en kötü sezonudur. Bu forum ile tanıştığım sezondur transfer döneminden bitişe kadar her şey berbattı. O sezonun simge figürlerine hala kinim geçmiş değil.

Bu sezon ali koç geldiginden beri ilkdefa para gücünü kullandigini baya gosterdi. Hem federasyon, hem medya, baya bir tiskindirdi. Koç holdinge karşı bir boykot kampanyası yapılsa harika olur.

Hepsinin bi ayrı hikayesi, stresi vardır. Ama 2006yı hiç unutmam.

Ben sevinç gözyaşlarıyla kendimi dışarı atarken, karşı yoldan gelen fbli çocukluk arkadaşım ağlayarak yakama yapıştı. “Mutlumusun, mutlumusun” diyerekten herhalde evin yolunu tutmuştu. Ben ise meydanda delilerle stres atmaya.

2006 başka bir şeydi.

Bunun haricinde play-off'lu sezon da olabilir.

Fatih Terimli sezonların hepsi stresli. Olmadık takımlara olmadık zamanlarda puan kaybediyoruz. Hiçbir zaman rahat sezonu geçirdiğimizi hatırlamıyorum.

Bu sezon devre arasina kadar stresli,ocaktan sonra motora bağlarız

Geri
Üst Alt