En Ucuz Uçak Bileti Nerden Alınır?

Ucuza bilet bulamazsın TR'de. Ucuz kavramın nedir onu bilmek lazım ilk önce ama benim yerime araştırsın falan diyorsan skyscanner kullanırım genelde. Ama tarayıcıdan her zaman böyle aramalar yaparken gizli sekmede aratmak gerekiyor yapay zeka veya botlar direk bağlantılı olarak fiyat değişimlerini eşitliyor.

kıbrıs'a gidip kumar mı oynayacaksın cocksfi?
serdar-efkar.gif

aynı uçak firmanın kendi sitesinde o biletten daha pahalı ilginç
Satılan bilet sayısına göre fiyat politikası var ama mesela yurtiçinde en düşük paketli ekonomi biletleri %90 1900-2600(en üst pakette tavan fiyat 3.250 uygulanıyor) arasında oluyor; uçak doldukça fiyat artıyor. Yurtdışında ise daha iyi irdelemek lazım, daha değişken. Yurtiçinde kabul anlaşmaları ile falan uçağı doldurabildikleri için pek fazla değişkenlik olmazken yurtdışında aktarma merkezi olmayan ülkelerde böyle bir imkan olmadığından ucuza bilet bulunuyor.

Daha iki ay önce Business'tan ardarda 10 tane story koyan kendi değilmiş gibi uvuza bilet arıyo

2 hafta önce İzmir Trabzon uçtum, bir düğün vardı ona katıldım. Düğünden 3 hafta öncesinden gidiş dönüş 3.500 TL’ye aldım otobüs parası neredeyse inanılmaz iyii denk gelmişti. Gidiş pegasus, dönüş sun express idi.

2 hafta önce İzmir Trabzon uçtum, bir düğün vardı ona katıldım. Düğünden 3 hafta öncesinden gidiş dönüş 3.500 TL’ye aldım otobüs parası neredeyse inanılmaz iyii denk gelmişti. Gidiş pegasus, dönüş sun express idi.
Otobüs fiyatları o kadar uçtu mu yav.

Ben en son Adana-Konya arası gittiğimde 100 TL mi neydi. Tabi bi 7-8 sene olmuştur. Belki de daha fazla.

şimdi 100 liraya otobüste servis edilen kek ve çayı alabilirsin ahbert
Onu zaten geçen sene geldiğimde epey fark ettim. 2018 de gelmiştim en son. 5 sene içinde her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş. Inanılır gibi değil.

Ben en son geldiğimde kutu Cola 5 TL mi neydi şimdi 30 küsür TL olmuş.

cidden gün yaklaşınca ucuzluyor

Geri
Üst Alt