En Ucuz Uçak Bileti Nerden Alınır?

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Kendi firması çok geçirmeden en ucuz uçak bileti nerden alıyoruz?

yurt içi ve kıbrıs
Onun için pegasus ve Yjet kampanyalarını takip edicen, dinamik fiyatlandırma var

enuygun gibi sitelerde çok fark olmaz kısa zaman sonraları için

Tur şirketleri ucuzdan hak alıyor yıl başlarında ama onlar da kurumsala satıyor bireysele değil

valla en ucuzu genelde pegasus oluyor

filosunda dandik boeing ucaklari olmadigi icin de thye göre ilk tercihim burasi oluyor benim

ben kendimi güvende hissediyorum her zaman

ucakta bos sira oldugu zaman da genelde beni bos bir yere aliyorlar uzun boyumdan dolayi

2 kez ilk siraya, bir kere de acil cikis kapisinda oturdum bu sekilde hicbir ekstra ücret vermeden

personeli cok iyi oluyor hep

tavsiye ederim yani

fiyatlari da cok uygun

Pegasus-Anadolu Jet ile rötarlı uçtum birkaç kez, onun için THY tercihim oluyor btw.

hayatımız otobüste trenlerde
geldi geçti
bu taraftar bir gün olsun
hiç uçağa binemedi
vasfi vural duy bu sesi
uçak kaldır uçur bizi

Vasfi’ye ucuz uçak bileti arattıran hayat başkasına neler yapmaz?
önceden bi tane de devlete alıyoduk şimdi kendimize aldığımızdan fazlasını veriyoruz, vergiler uçak biletinden daha pahalı

images

Obilet tarzı uygulamalardan bakıyorum, en ucuz neresiyse öyle sıralıyor zaten. Sonra komisyon kesiyor diye havayolu şirketinin sitesinden alıyorum.
aynı uçak firmanın kendi sitesinde o biletten daha pahalı ilginç

aynı uçak firmanın kendi sitesinde o biletten daha pahalı ilginç
Firmaların kendi siteleri daha dinamik fiyat politikası güdüyor sanırım. Oluşan doluluk oranına göre uçuş zamanı yaklaştıkça yükselebildiği gibi düşebiliyor da. Aracı firmalarda aynı durum var, biraz daha geriden takip ettiklerini gözlemliyorum. Takip etmekte fayda var. Birkaç kez başka sebeplerle son güne kalıp çok daha ucuza uçmuşluğum vakidir...

Geri
Üst Alt