- 27 Ocak 2010
- 138.897
- 105.103
- 5.648
Kendi firması çok geçirmeden en ucuz uçak bileti nerden alıyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yurt içi ve kıbrısNereye gideceğine bağlı çok bilinmeyenli bir denklem bu.
Pembe götlü danlar ryanair yazar sanki her yerde varmış, her yere gidiyormuş gibi
Onun için pegasus ve Yjet kampanyalarını takip edicen, dinamik fiyatlandırma varyurt içi ve kıbrıs
hayatımız otobüste trenlerde
geldi geçti
bu taraftar bir gün olsun
hiç uçağa binemedi
vasfi vural duy bu sesi
uçak kaldır uçur bizi
Uzak dur bendenManipülatif herif
önceden bi tane de devlete alıyoduk şimdi kendimize aldığımızdan fazlasını veriyoruz, vergiler uçak biletinden daha pahalıVasfi’ye ucuz uçak bileti arattıran hayat başkasına neler yapmaz?
Uzak dur benden
aynı uçak firmanın kendi sitesinde o biletten daha pahalı ilginçObilet tarzı uygulamalardan bakıyorum, en ucuz neresiyse öyle sıralıyor zaten. Sonra komisyon kesiyor diye havayolu şirketinin sitesinden alıyorum.
Firmaların kendi siteleri daha dinamik fiyat politikası güdüyor sanırım. Oluşan doluluk oranına göre uçuş zamanı yaklaştıkça yükselebildiği gibi düşebiliyor da. Aracı firmalarda aynı durum var, biraz daha geriden takip ettiklerini gözlemliyorum. Takip etmekte fayda var. Birkaç kez başka sebeplerle son güne kalıp çok daha ucuza uçmuşluğum vakidir...aynı uçak firmanın kendi sitesinde o biletten daha pahalı ilginç