Endoğan Adili İstanbul’a Geldi!

Peki elimizdeki yerli kanat oyuncularından ne kadar kötü olabilir..Takım resmen kanat kanat diye bağırıyor kimse ilaç olamıyor..Bence iyisiyle kötüsüyle takımda kalmalı yarım sezon adam yerli zaten en kötü 18'e girer ..

aydın ve amrabat var. endoğan şu anda paf takımda bile ilk 11 başlayamaz

aydın ve amrabat var. endoğan şu anda paf takımda bile ilk 11 başlayamaz

Hocam ben adamı 1 kez bile izlemedim ama Amrabat'tan da Aydın2dan da faydalı olacağını düşünüyorum..BU adamlar ölmüş ağlayanları yok...Artı Endoğan yerli sayılacak olması takımda kalmasını istememin en büyük sebebi..

Isviçre yetenek dolu ve oyunculari ucuz getiriyoruz.

Yönetim'i alkişlamak lazim.

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated:

Fatih Terim'in ilk sezon ki şampiyonluktan sonra cidden işi çok kolaydı, tek yapması gereken eksik bölgelere daha iyi oyuncuları almaktı ama nasıl yaptı bilmiyorum tamamen kendi futbol mantalitesine ters futbolcuları transfer etti. Türk oyunculara hiç öncelik vermedik. Bu sezon sonu ciddi bir yapılanma bekliyorum.

Fazla beklenti olmamasını lehine kullanabilir umarım.

maliyeti düsük olduktan sonra böyle oyuncular daima alinmali en kötü ihtimal sezon sonu gönderirsin

Fatih Terim'in ilk sezon ki şampiyonluktan sonra cidden işi çok kolaydı, tek yapması gereken eksik bölgelere daha iyi oyuncuları almaktı ama nasıl yaptı bilmiyorum tamamen kendi futbol mantalitesine ters futbolcuları transfer etti. Türk oyunculara hiç öncelik vermedik. Bu sezon sonu ciddi bir yapılanma bekliyorum.

taraftar mancini istifa diye bağırmazsa görürüz o günleri

Aydın Amrabat kim hoca ya, herkesin görüşüne saygılıyız eyvallah ta o kadar da değil yani :) Yeni ve gelecek vadeden bi oyuncuyu seviyesi ne olursa olsun umutsuz vakalarla kıyaslamamak gerek..

Şu anda çok kritik bir dönemdeyiz. Endoğan daha Basel'de bile kadroya girmekte güçlük çekmiş birisi. Açıkcası gelecek vaadettiğini falanda sanmıyorum. 500 bin Euro'ya alınmış bir adamdan en azından ilk senesinde katkı beklemek yanlış anlama ama biraz komik

Kendisini futbola konsantre etmeyi basarirsa KESINLIKLE IS YAPAR.

Cok yeteneklidir kendisi. Ama gece hayati tam bi fiaskodur. Hayat kadinlariymis, abarti alkol kullanisiymis felan fistan.

Sag acik degilde sirti dönük bi forvet gibi oynar kendisi. Grasshoppers´de 15-16 yasinda oynamaya baslamisdi ordandan Basel´e gitti zaaten.

Şu anda çok kritik bir dönemdeyiz. Endoğan daha Basel'de bile kadroya girmekte güçlük çekmiş birisi. Açıkcası gelecek vaadettiğini falanda sanmıyorum. 500 bin Euro'ya alınmış bir adamdan en azından ilk senesinde katkı beklemek yanlış anlama ama biraz komik

O görüşüne saygı duyarım, ben zaten izlemedim de Endoğan'ı :) Ama kıyasladığın kişilerin bütün maçlarını kaçırmadan izledim, o yüzden emsal olmamış bana kalırsa.. Özellikle Aydın dediğimiz adam bana göre "Böyle dünyanın adaletini s..eyim" sözünün güncel hayattaki en önemli örneklerinden birisidir.

Bu çocuk nooldu ya,şaka gibi,adamları getiriyoruz sonra unutuyormuyuz napıyoruz...:D

Mancini nin devre arasi bukadar transfer yaptirmasi kadroyu begenmedigini gösteriyor. çok yanliş kadro kurmuşuz. Dümdüz yetenksiz, yaşi geçmis oyunculara ettigimiz zararin haddi hesabi yok.

Bunu geçtim almaya kalkışsak milyon euro bonservis isteyecekleri oyuncuları bedava paralara Anadolu kulüplerine göndermek.

Erman Kılıç olsa en azından sol açıkta oynayabilecek bir adam olurdu mesela, adam bedavaya gelip 300bin euro gibi bir paraya gitti

Bunu geçtim almaya kalkışsak milyon euro bonservis isteyecekleri oyuncuları bedava paralara Anadolu kulüplerine göndermek.

Erman Kılıç olsa en azından sol açıkta oynayabilecek bir adam olurdu mesela, adam bedavaya gelip 300bin euro gibi bir paraya gitti

Erman gereksiz yere gurur yapti. şimdi olsa SL kadrosuna girme firsati olurdu. olan oldu artik fakat bizim birde gerçek kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Avrupada gelecek vaad eden bir kaç Türk genci var kanat olarak, keşke görüp getirseler

Geri
Üst Alt