Endoğan Adili İstanbul’a Geldi!

En iyisini yaptık Anadolu kulüplerinin saçma sapan oyuncularına milyonlarca euro yedireceğimize Avrupa'nın ücra köşelerinden adı sanı duyulmamış olsa bile Scout takibiyle oyuncu alınmasını yeğlerim

Altyapı eğitimini Avrupa'da alan gurbetçi oyunculara sıcak bakıyorum, Türkiye'de yetişen yerlilere göre bariz farkları oluyor.

Çok tehlikeli bir ismi var direkten dönmüş : D

ortalıkta hürriyetin geri gönderildi diye bi haberi dolaşıyor?

ŞşşşşşşŞşşşttt sessiz olun yönetim uyuyor ...

yerli olarak oynayamayacakmış galiba o yüzden geri göndermişler diyor

Yerli statusunde oynayamayacagi icin transferi yatti

《 Duncan reis 》

Galatasaray Tutkudur ‏@GS_Tutkudur 4 dk.

GALATASARAY, türk statüsünde oynaması kabul edilmeyen Endoğan Adili'yi transfer etmekten vazgeçti. (Ali Naci Küçük)

mert nobrelerin, mehmet aurelloların, gökçek wedersonların Türk olarak oynadığı ligde babası Türk bi oyuncuyu yerli statüsünde oynatamıyoruz.

Allah bildiği gibi yapsın seni tüpcü

Bu adamin Turk Pasaportu var nasil yerli sayilmiyor?Napiyorlar andimiz okutup yanlis okuyani Turk saymiyorlar mi anlamadim bu nasil bi istir.Nobre bile Yerli..

En iyisi TFF MFF demeden oraya canlı bomba olarak girecen başta tüpçü olmak üzere herkes ölecek yeter be yeter . Ulan kaçıncı bu engeliniz ??

Bu nasıl olur?

Zamanında ailesinde bir türk olan adamı bile yabancı saymıyorlardı, şimdi babası türk olanı da kabul etmiyorlar.

Türk pasaportu yoksa diyese bjk'li veli kavlak'ın da sadece avusturya pasaportusu var

Baselde oynayamayan adam bizdede oynayamazdı.Emrah Başsan,Cenk Şahin,Jimmy Durmaz gibi adamlar varken bunu almadığımız iyi oldu.Sene sonu mutlaka bu 3'lüden birini almalıyız.

Baselde oynayamayan adam bizdede oynayamazdı.Emrah Başsan,Cenk Şahin,Jimmy Durmaz gibi adamlar varken bunu almadığımız iyi oldu.Sene sonu mutlaka bu 3'lüden birini almalıyız.

Sorun iyi oyuncu veya kötü oyuncu olması değil . TFF'nin bize karşı tutumu sorun burda işte . Herkes yerli olabiliyorken , herkesin sözleşmesi donabiliyorken sadece bizim oyuncularımıza olmuyor onlar . Kızgınlığımız ona .

Geri
Üst Alt