Endoğan Adili İstanbul’a Geldi!

Sorun iyi oyuncu veya kötü oyuncu olması değil . TFF'nin bize karşı tutumu sorun burda işte . Herkes yerli olabiliyorken , herkesin sözleşmesi donabiliyorken sadece bizim oyuncularımıza olmuyor onlar . Kızgınlığımız ona .

Zaten TFFye artık diyecek laf yok.Sene sonu göreceksin Fener Baroniyi türk yapcak adım gibi eminim ancak biz Hajrovic'i daha yapamıyoruz.

babasi türk olan nasil yerli sayilmiyor ? kasimpasadaki oyuncunun annesi türk diye yerli statüde oyniyabiliyor bu nasil sacmalik neden mahkemeye vermiyoruz bu densizleri biz?

fener bu başvuruyu yapsaydı kabul ederlerdi amaçları fenerbahçemizin menfaatlerini korumak!!!

Olur mu lan böyle şey adamın babası Türk

Bu Tff ulan var ya adamların sütü bozuk çıktı bunları alan toprak kan ağlar

Yeni sezona gelecekmiş tekrar.

Endoğan İddiasına Yalanlama Geldi!

Galatasaray'ın İsviçre'nin Basel takımından transfer ettiği Endoğan Adili ile ilgili dün şok bir iddia ortaya atıldı.

Bazı haber ajansları, genç oyuncunun geri gönderildiğini ileri sürdü, ancak gerçek akşam saatlerinde ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Endoğan'ın iki gündür Florya'da idmanlara çıkmaya devam ettiği ve İstanbul'da bir otelde kaldığı açıklandı. Futbolcuyla ilgili bir pürüzün olmadığı ve Türk pasaportunun çıkmasının beklendiği dile getirildi.

iddaalı haber - SPOR TOTO SÜPER LİG - Endoğan İddiasına Yalanlama Geldi!

yerli oyuncu çokluğu olmasında zarar olmaz medyada bilgi kirliliği çok fazla neye inancağımızı bilemiyoruz.... dün farklı bugün farklı yazıyolar....

Çocuk kaç gündür İstanbul'da. Nerde kalıyor, ne yiyip ne içiyor lan.

Endoğan İddiasına Yalanlama Geldi!

Galatasaray'ın İsviçre'nin Basel takımından transfer ettiği Endoğan Adili ile ilgili dün şok bir iddia ortaya atıldı.

Bazı haber ajansları, genç oyuncunun geri gönderildiğini ileri sürdü, ancak gerçek akşam saatlerinde ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Endoğan'ın iki gündür Florya'da idmanlara çıkmaya devam ettiği ve İstanbul'da bir otelde kaldığı açıklandı. Futbolcuyla ilgili bir pürüzün olmadığı ve Türk pasaportunun çıkmasının beklendiği dile getirildi.

iddaalı haber - SPOR TOTO SÜPER LİG - Endoğan İddiasına Yalanlama Geldi!

Ben antrenmanlarda göremedim . Salonda antrenman yapıyorsa bilemem . Hem ayrıca adamla ilgili hiçbir bilgi yok .

Transfermarkt'da Türk pasaportu var, sorun çıktığını sanmıyorum

yeter arkadaş yeter!!!

bu federasyonu indirmenin vakti geldi eylem yapalım lan yeter!

Biz teröristmiyiz fb bjk gibi ?

Gosteri yuruyusu yapmak teroristlik degildir . Protesto ve eylem duzenlemek insani ve toplumsal haktir . Asil sesini cikarmamaktir problem sadece zorba - diktator zihniyetler insanlarin bir araya gelerek yonetimleri - yoneticileri ve durumlari protesto etmesini engellemek ister .

Gosteri yuruyusu yapmak teroristlik degildir . Protesto ve eylem duzenlemek insani ve toplumsal haktir . Asil sesini cikarmamaktir problem sadece zorba - diktator zihniyetler insanlarin bir araya gelerek yonetimleri - yoneticileri ve durumlari protesto etmesini engellemek ister .

Ben zaten ironi yaptım . Şimdi biz eylem yapsak terörist ilan ediliriz diye .

Biz teröristmiyiz fb bjk gibi ?

tepki gosteren, hakkini arayan niye terorist olsun?

bi bizim ulkemizde hakkini arayana terorist diyorlar.. yoneticiler kendi oturma organlarini korumak ve milletin irzina daha iyi gecmek icin boyle bir sey cikarmislar.. kafayi kaldiranin kafasini ucuruyorlar ve bir de utanmadan terorist yaftasi vuruyorlar..

devlet de, federasyon da ayni bok..

iyi be.. yabanci sinirlamasi koy, sozlesme donduramazsin, kiralayamazsin, babasi Turk ama oynatamazsin de ama tepki gosteren terorist olsun :) terorist varsa federasyonun ta kendisidir..

(neyse ironi yaptim demissin zaten)

Geri
Üst Alt