Endoğan Adili'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim ligden tutmayacağını bildiğimiz adamlara 3er 5er milyon avro bonservis vermektense

böyle adamlara yatırım yapalım. kötünün iyisi

bir internet sitesinde bu adam için şu yorumu buldum arkadaşlar :

InsAllah gelmez.

Endogan benim eski kaldigim yerde, komsum olur, zürih de.

Bazen beraber top oynamaya cikardik. Sol ayagini iyi kulanir ama cok zayif ve gücsüs.

Emre Colakin bi alt sinifi.

Yönetim harbiden türk passaportlu olan herkesi almaya calisyo, yakinda yerli cöp olacak, yanlis bence

Sıkmış gibi geldi bana çok takma gelince belli olur :encouragement:

Adam isviçre liginde bile profesyonel oynamamış dogru dürüst. Kimse kandırmasın scout işi diye nerde izlediler a2 maçlarında adam izleyerek mi alıyorlar ?

transfer yapmıs olmak için transfer baska bir şey değil.

hajroviç de o şekilde. Yeteneği olabilir potansiyeli olabilir ama yerli sayılmadıgı sürece tribünden asaga ineceğine ihtimal vermiyorum.

Yaz dönemi ve şimdi yapılmaya çalısılan kadronun eksiklerini kapamak değilde transfer yapmıs olmak için yapmak gibi oldu.

Hajroviçe de mancininin isteyipde aldırdıgına inanmıyorum

Bu transfer değildir. Ya tutarsa hamlesidir. PTT den bir takıma kiraya verilip gelişimi değerlendirilir. Ama şahsen fiziği itibarıyla futbolcu gibi durmuyor. Roma haberleri de yalandır büyük ihtimal

Bu oyuncu 2011-12 sezonunda agir sakatlanmisti, yaklasik 6-7 ay sahalardan uzak kaldi. Ondan sonra zaten pek fazla mac oynamadi. Basel bunu sezon basinda gelecek icin buyuk umutlarla almisti. Ama simdi devre arasinda bize satacaklarina gore vardir bi risk bu transferin. En azindan yerli statusunde oynayacak (babasi Turk). Hayirlisi olur insAllah.

Football Manager 2014 de hayli yetenekli :D Gerçekteki halini bilemeyiz. İzleyip görmek gerek.

gicik bir tipi var tbh

bu transfer bu sene için değil 2-3 sene sonrası için yapılıyor. verilen paraya bakmak lazım eğer çok abartı 2-3 milyondan fazla bir para verilmeyecekse denemeye değer. belki yıldız olur belkide sönüp gider. her sene bu tarz bir transfer yapılabilir ancak!! bu tarz transferlerin sayısının giderek artması iyi değil işte :(

bir internet sitesinde bu adam için şu yorumu buldum arkadaşlar :

InsAllah gelmez.

Endogan benim eski kaldigim yerde, komsum olur, zürih de.

Bazen beraber top oynamaya cikardik. Sol ayagini iyi kulanir ama cok zayif ve gücsüs.

Emre Colakin bi alt sinifi.

Yönetim harbiden türk passaportlu olan herkesi almaya calisyo, yakinda yerli cöp olacak, yanlis bence

Belki doğrudur söyledikleri ama böyle yazan birine itibar edemem ben

ense var bu çocukta oynar bu :)

Geliyoooooor geliyooooorrr Genç oyuncular Geliyyyooooorr geliyooooorrr :f50::f50::f50::f50::f50:

boyle gencler gelsin cunku seneye sabri balta gokhan mallarini izleyecek degiliz. Bunlarin hepsi gider.

tweeti var mı acaba ? Bruma sakatlandı adam gibi gel oyna yazalım :D

Umarım iyi bir transfer olur, yabancı sınırı varken şans bulur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt