Endoğan Adili'nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzel transferdir mutlaka izletmistir mancini ancak bu adamlar bize suan icin seviye atlatmaz. Seviye atlatacak oyuncu henuz almadik. En basitinden bu cocuklari telles dahil chelseaye karsi oynatsan ayaklari birbirine dolanir, Bunlar 2 sene sonranin transferi ekmegini 1-2 sene sonra yeriz yersek. Henuz bence bu sene transfer yapmadik.

Bulmak lazım böyle oyuncuları. Kazım'ı ikinci ligden bulup getirmislerdi, Milli Takıma kadar yükseldi. Biraz aklı varsa bu fırsatı iyi degerlendirir de uzun yıllar kulübümüzde kendine yer edinir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yerli olduğu için hajrovicten fazla şans bulur :crushed: değerlendirse bari aydından iyidir :drunk:

Babası Türk, annesi Kosovalıymış. Polat Alemdar transferi gibi duruyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ia2aDGJ8gic[/media]

Endoğan ve Hayro aynı takımda :D

Bunun gibi 5-6 tane daha potansiyelli genç alalım. Sabri-Aydın türevleri oyuna gireceğine bu çocuklar girsinler.

Scoutlarimizin isi oldugu belli, calisiyorlar :D

Ibrahim tutmaz bu cocuk tutar bu tutmaz bruma tutar ama illa birkac turacak, sabir gerektiren bir surec.

Elemanin bir videosunu bile bulamadim,bu iyi birsey,en azindan youtube transferi yapmadigimiz kesin,mutlaka birileri izleyip almistir...

arnavut-boşnak-türk karma yapıyoruz derwall zamanında ki gibi :)

Videosu bile yok la :D FM'de transfer etmiştim ama forvet bolluğundan Gençlerbirliğine kiralamıştim bi sene en son 14 maçta 4 golü mü ne vardı. Sonra oyunu oynamayı bıraktım ordan biliyorum ismini

fakv.jpg

gencler sampiyonasında az dakika bulmasına rağmen gol atmıs sanırım ancak bı göruntu yok ortalıkta sımdıye kadar soylentı

Olumlu yorum yok ama olumsuz da yok :) 4 yıldır bu forumdayım ilk kez yorumlanamayan bi futbolcu görüyorum burda :)

oha basin uyumus resmen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt