Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BU elemanı kim nasıl buldu merak ediyorum videosu bile yok..Mancini beni olumlu yönde şaşırtmaya devam ediyor..Oğuzhan Özyakup'u gelmeden önce kimse tanımıyordu sadece Arsenal alt yapısı çıkışlı olduğunu biliyorduk katkısı ortada..BU eleman da illa kötüçıkacak diye bir kaide yok... Bakarsın takıma çok katkı sağlar cüzi bir ücrete bu iş biterse 0 riskle yapılan bir transfer olur
Adamın İsviçre Süper Ligi'nde aldığı süreler her sene daha azalmış. Gerçi Grasshoppers'tan daha büyük bir kulüp olan Basel'e transfer olması bir aşama kaydettiğini gösterir ama İsviçre Ligi gibi Türkiye Ligi'ne nazaran daha zayıf bir ligde bile süre alamayan bir oyuncu Galatasaray gibi bir takımda nasıl kadroya girecek büyük bir soru işareti. Benim beklentim yok. İyi çıkarsa ne ala ama zannetmem. Büyük ihtimal sezon sonu bir 2. lig takımına falan kiralanır, sonra da unutulur gider.
2010-2011 1 kez ilk 11 başlamış, 14 maç sonradan girmiş
2011-2012 Hiç ilk 11 başlamamış, 5 maç sonradan girmiş
2012-2013 Hiç ilk 11 başlamamış, 2 maç sonradan girmiş
2013-2014 Hiç ilk 11 başlamamış, 1 maç sonradan girmiş (88. dakikada)
Buna benzer bir transferi hatırlıyorum 2003 senesinde Almanya'dan bir genç alınmıştı. Hiç oynamadan başka takımlara kiralandı sonra da silinip gitti. Adı Volkan Glatt..
çok fazla verilmeyecekse iyi, 2m eurodan fazla verilmezse iyi.
Yalnız olaya bak Baselliler şansına s.çaym adam sırf Türk diye Galatasarayda oynayacak diyordur... Neticede A2 takımda oynayan bir oyuncu.. İnşallah faydalı olur da şu Aydın-Çolak gibi rezil adamlardan bizi kurtarır
bu herif salah iyi oynuyor diye bunu alt tarafa gönderdiler sanirsam oynasin diye.
bu herif salah iyi oynuyor diye bunu alt tarafa gönderdiler sanirsam oynasin diye.